نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام رضا جان
.
باید دقت کنید!
آنتی ویروس خودتون و سیستم رو غیرفعال کنید.
ویدیوهای زیادی تو یوتیوب هست,معلوم نیست دقیقاََ چیکار می کنند!
خوب من از جای دیگه اون برنامه دانلود و نصب کردم ولی تو بازی پول اضافه نمیشه. ویدیوهای که در خصوصی بهتون دام نگاه کردین؟ همچنان منتظرم یه اموزش دقیق ساده بدین که بازی پول زیاد کنم. سیو هم که پیدا نیست تو اکاند میره چطور ماشین های باکلاس باز کنیم اخه خیلی پول میخواد.
سلام رضا جان
.
باید دقت کنید!
آنتی ویروس خودتون و سیستم رو غیرفعال کنید.
ویدیوهای زیادی تو یوتیوب هست,معلوم نیست دقیقاََ چیکار می کنند!
این ویدیوهارو دیدم [تنها اعضای سایت
و [تنها اعضای سایت
و دو برنامه گفته شده هر دو رو دانلود و تست کردم اما تو بازی هیچی به هیچی...
راستی کل ویدیوهای که تو یوتویوب هست دیدم ولی باز...
نوشته اصلی توسط alireza_008[تنها اعضای سایت
میشه بگی چی جوری؟واقعا من هر کاری کردم دسته رو نمیشناسه...خوااهشا راهنمایی کنیید کامل????????????
کدوم نسخه داری؟
اوینکه خیلی وقط کرک بای پس (دور زدن) بود؟
یا اینکه به تازگی کرک شده؟
من کرک بای پس (دور زدن) بود داشتم فعال کرده بودم که اونم بعد ابدیت ویندوز 10 کرک زد داغون کرد و دیگه این بازی برام فعال نیست.
حالا چطور بعد ابدیت ویندوز بازی اینطوری شده باید بگم اینطور که گفته شده ماکروسافت انگار فهمیده اینجور قفلا (UWP) شکستن ابدیت جدید داده و مانعه میشه اینجور کرک های بای پس (دور زدن) دیگه فعال باشه.
ولی دومی که کرک شده کرک شده دیگه راحتره نصبش که البته من این هنوز دانلود نکردم تا بهت بگم.
اضافه کنم من دوباره ویندوز 10 قدیمی نصب کردم و بازی باز اوکی کردم و الان برام فعاله
ویرایش توسط 0reza666 : June 22nd, 2018 در ساعت 20:57
سلام دوست عزیز
.
این ویدیو رو ببینید
[تنها اعضای سایت
والا کامل کارای این کلیپ رو هم کردم ولی نمیشه...بعد این که استارت رو تو مرحله ی اخر میزنم دسته ی xbox360 اد میشه ولی تست که میگیرم کلا کار نمیکنه ولی جوی استیک رو که تست میگیرم کار میکنه...تو بازی هم میرم کلا دسته رو نشناخته...واقعا کلافه شدم چی کار باید بکنم؟کسی این کلیپ رو تست گرده که براش کار کرده باشه؟؟؟؟