نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام دوست عزیز
.
این ویدیو رو ببینید فایل داخل ویدیو هم پیوست شد
[تنها اعضای سایت
@[تنها اعضای سایت
موفق باشید.
داداش تو همین تاپیک و صفحه های قبل خودم بارها ازت درخواست کردم و جواب دادی تو همین تاپیک راش هست فقط کافیه ادم وقط بزاره تمام صفحه هات این تاپیک بخونه.
نوشته اصلی توسط 0reza666[تنها اعضای سایت
داداش تو همین تاپیک و صفحه های قبل خودم بارها ازت درخواست کردم و جواب دادی تو همین تاپیک راش هست فقط کافیه ادم وقط بزاره تمام صفحه هات این تاپیک بخونه.
خوب عزیز روش جواب نمیده کلا...حتی دسته رو عوض کردم و بدون سیم گرفتم ولی بازم جواب نمیده...دقیقا بعد این که start رو میزنه تو کنترل پنل دسته xbox 360 میاد ولی وقته میخوای تست بگیری کلا هیچ تکونی نمیخوره و انگار نشناخته ولی جوی استیک رو که تست میگیریم تکون میخوره...تو رو خدا راهنمایی کنین مشکل چیه؟راهی چاره ای...
نوشته اصلی توسط alireza_008[تنها اعضای سایت
خوب عزیز روش جواب نمیده کلا...حتی دسته رو عوض کردم و بدون سیم گرفتم ولی بازم جواب نمیده...دقیقا بعد این که start رو میزنه تو کنترل پنل دسته xbox 360 میاد ولی وقته میخوای تست بگیری کلا هیچ تکونی نمیخوره و انگار نشناخته ولی جوی استیک رو که تست میگیریم تکون میخوره...تو رو خدا راهنمایی کنین مشکل چیه؟راهی چاره ای...
من اینارو دیدم و حلش کردم [تنها اعضای سایت
و [تنها اعضای سایت
.
سلام دوست عزیز
.
این ویدیو رو ببینید فایل داخل ویدیو هم پیوست شد
[تنها اعضای سایت
@[تنها اعضای سایت
موفق باشید.
سلام
منم هر کار میکنم دسته رو نمیشناسه
این کاری که گفتین رو هم انجام دادم نشد
ویندوز دسته رو شناخته و تو تنظیمات دسته تو ویندوز که میری بالا پایین میکنی مشون میده که داره عمل میکنه
ولی تو بازی اصلا نمیشناسه
سلام دوست عزیز
.
این ویدیو رو ببینید.
[تنها اعضای سایت
ایول درست شد
فقط یه ایراد کوچیک داره اینه که هر کار کردم نتونستم خود دسته رو تنظیم کنم که با زدن هر دکمه چی کار کنه !؟
مثلا دکمه سلکت یا اینتر نداره ، برای اینتر زدن حتما باید از دکمه اینتر لبتاب استفاده کنی
سلام دوست عزیز
.
برای تنظیم ابتدا باید روی صفحه تنظیمات اون کلید رو بزنید بعد روی دسته هم کلید رو بزنید تا درست بشه.
100 بار تست کردم ، نمیشه لامصب
مثلا میری تو تنظیمات دکمه ها که میخای دکمه X رو بذاری که یه کاری رو انجام بده میگه دکمه مورد نظرتو فشار بده ولی وقتی هر دکمه ای رو میزنی هیچ عکس العملی نشون نمیده
توی خود بازی میشه گفت دکمه ها همه کار میکنن
ولی قبل از شروع بازی که باید چند بار enter و continue بزنی تا بازی شروع بشه فقط دکمه های بالا ، پایین ، چپ راست کار میکنه
دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه
نوشته اصلی توسط aminhezar[تنها اعضای سایت
100 بار تست کردم ، نمیشه لامصب
مثلا میری تو تنظیمات دکمه ها که میخای دکمه X رو بذاری که یه کاری رو انجام بده میگه دکمه مورد نظرتو فشار بده ولی وقتی هر دکمه ای رو میزنی هیچ عکس العملی نشون نمیده
توی خود بازی میشه گفت دکمه ها همه کار میکنن
ولی قبل از شروع بازی که باید چند بار enter و continue بزنی تا بازی شروع بشه فقط دکمه های بالا ، پایین ، چپ راست کار میکنه
دیگه هیچ دکمه ای کار نمیکنه
سلام دوست عزیز
.
ویدیو زیر رو ببینید،فایل ها پیوست شد/