محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
- بازنگری
نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام دوست عزیز
.
یه ویدیو از نحوه تنظیم دسته برام ضبط کنید و بفرستین
2 تا قسمت اول ویدیو مشخصه که ویندوز دسته رو کاملا شناخته و همه دکمه ها کار میکنه
ولی وقتی میری تو بازی فقط بالا ، پایین ، چپ و راست کار میکنه
تو تنظیمات دسته هم که میری برای تنظیم کردن تنظیم نمیشه (یعنی نمیشناسه که تنظیم کنی)
نوشته اصلی توسط aminhezar[تنها اعضای سایت
2 تا قسمت اول ویدیو مشخصه که ویندوز دسته رو کاملا شناخته و همه دکمه ها کار میکنه
سلام دوست عزیز
.
خب ببینید شما با موس روی گزینه که با فلش مشخص کردم اول کلیک کنید بعد روی دسته ، کلید مورد نظر رو بزنید و الی آخر.باید نام اون گزینه ها تغییر کنه
مورد بعدی شوک سمت راست رو با همون برنامه تنظیم کنید ممکن هست با اون کار کنه یعنی پایین ضربدر و راست مربع و ...
سلام دوست عزیز
.
خب ببینید شما با موس روی گزینه که با فلش مشخص کردم اول کلیک کنید بعد روی دسته ، کلید مورد نظر رو بزنید و الی آخر.باید نام اون گزینه ها تغییر کنه
مورد بعدی شوک سمت راست رو با همون برنامه تنظیم کنید ممکن هست با اون کار کنه یعنی پایین ضربدر و راست مربع و ...
داداش اگه تو قسمت دوم ویدیو نگاه کنی دسته دقیقا با همون دکمه های نمایش داده شده ست شده
یعنی X روی دسته با X توی نرم افزار ست شده
و همینطور O و Y و بقیه دکمه های بالا پایین ، شوک و حتی L1 , L2 , R1 ,R2
کل دکمه ها دقیقا با برنامه یکی و ست هست و کار میکنه
ولی توی بازی فقط بالا پایین چپ و راست کار میکنه
توی فیلم فرستادم ، کاملا مشخصه
نوشته اصلی توسط aminhezar[تنها اعضای سایت
داداش اگه تو قسمت دوم ویدیو نگاه کنی دسته دقیقا با همون دکمه های نمایش داده شده ست شده
یعنی X روی دسته با X توی نرم افزار ست شده
و همینطور O و Y و بقیه دکمه های بالا پایین ، شوک و حتی L1 , L2 , R1 ,R2
کل دکمه ها دقیقا با برنامه یکی و ست هست و کار میکنه
ولی توی بازی فقط بالا پایین چپ و راست کار میکنه
توی فیلم فرستادم ، کاملا مشخصه
اینو یادم رفت بگم
وقتی روی اون دکمه کشویی که گفتی کلیک میکنم و بعدش دکمه های روی دسته رو فشار میدم هیچ عکس العملی نشون نمیده که عملکرد دکمه ها تغییر کنه
(فقط از توی همون لیست کشویی باید به صورت دستی شماره دکمه رو انتخاب کرد)
سلام دوست عزیز
.
روی اون دکمه کشویی یه گزینه record داره اون رو تست کردید.
اگر باز مشکل داشت برنامه joystick رو تست کنید.
[تنها اعضای سایت
بازم وقتی میری تو بازی فقط بالا پایین چپ و راست کار میکنهالبته تو خود بازی همه دکمه ها کار میکنه
فقط اون قسمت اول بازی که میخای بازی رو استارت کنی به جز جهت ها هیچ دکمه ای کار نمیکنه
تو بازی فوتبال دسته کاملا کار میکنه و بدون مشکله
فقط تو بازی فورزا این مشکل رو دارم
لطفا یه بار دیگه اون ویدیو که فرستادم رو ببینین
محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
- بازنگری