نوشته اصلی توسط 0reza666[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ]
ویدیو دیدم ولی وقتی این قسمت فعال می کنم برام این ارور میاد
[تنها اعضای سایت
در صورتی که در فیلم اینطور نیس و اون ارور نمیاد. حالا چه کنم؟
سلام رضا جان
.
کد تصویر این هست
Error code 0x80070422
1-برنامه malware byte anti malware رو دانلود و سیستم رو اسکن کنید.چیزی پیدا کرد حذف و سیستم رو ریستارت کنید.
2-Run رو باز و تایپ کنید.
کد PHP:
.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
در اینجا Windows Update رو پیدا روی اون راست کلیک و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
رو به روی Startup type باید در حالت Automatic باشه.Apply و OK کنید.
سیستم رو ریستارت کنید.
بعد از بالا اومدن سیستم یک Notepad باز و کد زیر رو در اون قرار بدید.
کد PHP:
.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
حالا از تب File گزینه Save As رو انتخاب کنید.
در قسمت File name نام زیر قرار بدید.
کد PHP:
در قسمت Save As type گزینه All Files رو انتخاب و در قسمت Encoding هم باید گزینه ANSI باشه
فایل رو در Desktop ذخیره کنید.
حالا روی همین فایل راست کلیک و گزینه Run As Administrator رو انتخاب کنید.
اگر پنجره ای باز شد گزینه Yes رو انتخاب کنید.یه CMD باز میشه که به صورت خودکار خودش کار رو انجام میده.
این کار رو انجام بدید و دوباره تست کنید ببینید باز همین اخطار رو میده یا خیر.
موقع نصب بازی ها آنتی ویروس و فایروال ها رو موقتاََ غیرفعال و بعد از نصب بازی دوباره فعال کنید.
نوشته اصلی توسط محمود 8080[تنها اعضای سایت
سلام رضا جان
.
موفق باشید.
بازی نصب شد همه چیز اوکی کردم وارد اکاندم در ماکرو سافت شدم و کارهای که گفته شده انجام دادم. وارد ایکس باکس که باید اکاند مکروسافت بهش بدی کردم.
اینم امد که بله زدم [تنها اعضای سایت
راستی من رو فایل auto_fh3.V7 کلیک نکردم بعد نصب خودش امد شماره 3 زدم بعد y زدم نصب شدا گفتم این موردم بگم.
بازی با شورتکات Forza Horizon 3 که دو تا هم اسم هستن و با هر دو تست کردم میره جلو و میشه تنضیمات ویدیو و ... وقتی میزنم کانفینک یعنی بریم جلوتر عکس دسته ایکس باکس میاد چند دقیقه میمونه بعد پرت میشه بیرون چه باید کرد؟
[تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت
قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت
پایینرین تنضیمات و پایینترین رزولیشن هست. دلیل چیه کی اینطوری میشه. اصلا داخل بازی نمیره؟
راستی این بازی 3 تا شورتکات داره.
با این میرم OpusRelease این ارور دیگه نمیاد
[تنها اعضای سایت
ولی خوب باز داخل بازی نمیره.
البته اینار عکس اینطوری و نوشته داره روش
[تنها اعضای سایت
باز اینتر بزنم عکس دسته ایکس باکس میاد چند دقیقه میمونه و هیچی. تمام پیش نیاز های بازی هم نصب هست