مقابله با باج افزار جدید؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 26

موضوع: مقابله با باج افزار جدید؟

پیش فرض مقابله با باج افزار جدید؟

درود
    روی سیستمهایی که من استفاده میکنم انتی ویروس نود نصب هست، که خب فایروال رو حذف کرده ایا این انتی ویروس در مقابله با باج افزارها موفق است؟
    و یک سوال دیگه که دارم من رفتم تو بخش power share و خواستم که smb رو غیر فعال کنم طبق دستورالعمل خود ووزارت در لینک زیر:

که البته از خود مایروسافت برداشته شده،
    اول وقتی دستورات رو تایپ کردم نشون داد true (برای هم اس ام بی 1و هم2 ) بعد که دستور غیرفعال رو زدم، ارور های عکس زیر رو داد و بعد از اون وقتی فعال بودن یا نبودن رو بررسی کردم دیگه true و false رو نشون نمیداد و باز همین ارور رو میده،
    لطفا یه طوری ساده توضیح بدید تا بدونیم چه کنیم برای پیشگیری از این باج افزار،
    برای تحقیقات هم نمیشه رفت اینترنت، همش میترسم!!
    پست‌ها
    63

سپاس (اهدایی)
    40
    سپاس (دریافتی)
    26

نقل قول نوشته اصلی توسط ZzBb [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام

دوست عزیز اصلا باورم نمیشه که شما حتی سرویس پک یک یا SP1 ویندوز 7 رو هم نصب نکردید. در هر حال از لینک زیر میتونید دانلود کنید

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

دانلود و نصب اپدیتهای قبل از اون لزومی نداره. اما نصب اپدیتهای بعد از اون باید انجام بشه چون اپدیتهای امنیتی هستن.

قبل ازنصب اپدیتها حتما پی سی رو با یک انتی ویروس خوب غیر از نود و ملویر بایت انتی ملویر اسکن کنید تا از اینکه الوده نیست مطمئن بشید و بعد اپدیتها رو نصب کنید.
    یا خدا!!

منم باورم نمیشه کسی متوجه نشده منظورم چیه!!
    من این لینک ها رو میدونم ولی اینجا کلی فایل هست منظور من اینه کدوم هست یا باید همه این فایل هارو دانلود کنم ؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط gboot [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    یا خدا!!

منم باورم نمیشه کسی متوجه نشده منظورم چیه!!
    من این لینک ها رو میدونم ولی اینجا کلی فایل هست منظور من اینه کدوم هست یا باید همه این فایل هارو دانلود کنم ؟!!!

خیر دوست عزیز اگر روی لینکی که من بهتون دادم کلیک کنید میبینید فقط یک فایل هست که همون بسته سرویس پک یک برای ویندوز 7 هست که البته از طریق ویندوز اپدیت هم میتونید نصبش کنید
    پست‌ها
    63

سپاس (اهدایی)
    40
    سپاس (دریافتی)
    26

خیر دوست عزیز اگر روی لینکی که من بهتون دادم کلیک کنید میبینید فقط یک فایل هست که همون بسته سرویس پک یک برای ویندوز 7 هست که البته از طریق ویندوز اپدیت هم میتونید نصبش کنید
    نه اینجوری نیست! تو اون صفحه اگه روی گزینه دانلود کلیک کنید یه منو باز میشه که چندتا فایل هست.

نه اینجوری نیست! تو اون صفحه اگه روی گزینه دانلود کلیک کنید یه منو باز میشه که چندتا فایل هست.
    دوست عزیز این یک بسته امنیتی هست یعنی شامل چندین فایل میشه. یک لینک برای دانلود هست و بعد از کلیک روی این لینک وقتی به صفحه ای که تصویرش رو گذاشتید میرسید باید داخل کیس کوچک جلوی File Name رو تیک بزنید تا همه فایلهای این بسته انتخاب و دانلود بشن.
    پست‌ها
    3,561
    Nokia-C5
    Lenovo-Tab-S8
    Microsoft-Security-Essentials Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    10929
    سپاس (دریافتی)
    4559
    نوشته ‌های وبلاگ
    31

نود 32 برای باج افزارهی جدید کارامد نیست برید سمت بیت دیفندر .... خیلی بهتر و قوی تر از نود عمل میکنه !!!
    ***هنوز پنجره اي هست براي آنچه نديده ام***

*** در اوج قدرت انسان باش***

*** عوام از کسی که صدایش از همهبلندتر است پیروی می کنند***

*** کسی که نیازهایش کمتر باشد به خدا نزدیکتر است ***

*** هر جا که فقر از حد خود بگذرد بدانید مایه افتخار شده است ***

*** به درختان جنگل گفتند،شما با این عظمت چرا ازتکه آهنی به نام تبر میرنجید؟گفتند:رنجش ما از تبر نیست از دسته ی آن است که از جنس خود ماست ***

*** سیاست هنر جمع آوری آراء از فقیران و جمع آوری مخارج تبلیغات از ثروتمندان است، با این وعده به هر طرف که آنها در مقابل دیگری محافظت خواهند شد ***

پست‌ها
    63

سپاس (اهدایی)
    40
    سپاس (دریافتی)
    26

دوست عزیز این یک بسته امنیتی هست یعنی شامل چندین فایل میشه. یک لینک برای دانلود هست و بعد از کلیک روی این لینک وقتی به صفحه ای که تصویرش رو گذاشتید میرسید باید داخل کیس کوچک جلوی File Name رو تیک بزنید تا همه فایلهای این بسته انتخاب و دانلود بشن.
    همه فابل ها الزامی هستند واسه دانلود ؟ اخه بعضیاش نوشته 32 بیت‌‌ (X86)! من ویندوزم 64 بیت هست خب.

همه فابل ها الزامی هستند واسه دانلود ؟ اخه بعضیاش نوشته 32 بیت‌‌ (X86)! من ویندوزم 64 بیت هست خب.
    دوست عزیز در همون لینک اول در دستورات نصب قید شده که هر اپدیت برای کدوم یک از سیستمها و چند بیتی هستن. در واقع در لینک اول جزئیات و سیستم و دستورات نصب توضیح داده شده و به همین دلیل اون لینک رو دادم و شاید کوتاهی از من بوده و باید این موضوع رو بهتون میگفتم و در همون لینک هم هست که گفته شده بهترین روش ویندوز اپدیت هست چون در واقع فقط فایلهای مورد نیاز شما رو دانلود و نصب میکنه اما با توجه به اینکه این بسته مربوط به سال 2011 هست ممکنه از طریق ویندوز اپدیت زمان خیلی خیلی زیادی ببره و بهتره که خودتون دانلود و دستی نصب کنید و اونچه رو که مربوط به ویندوز 64 بیتی هست رو تیک بزنید.
    پست‌ها
    119

NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    90
    سپاس (دریافتی)
    57

درود
    برای ویندوز 10 هم آپدیتش رو میذارید لطفا.
    من رفتم و پیدا کردم اما هر کدوم رو میزنم میگه با سیستم شما سازگار نیست!!

نقل قول نوشته اصلی توسط capra1 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    درود
    برای ویندوز 10 هم آپدیتش رو میذارید لطفا.
    من رفتم و پیدا کردم اما هر کدوم رو میزنم میگه با سیستم شما سازگار نیست!!
    سلام

دوست عزیز اپدیتهای کدوم بیلد ویندوز 10 رو میخواید. بهتره که از طریق ویندوز اپدیت بروز رسانیها رو انجام بدید.
    پست‌ها
    119

NOD32 Firefox Windows-7 IR-TCI
    سپاس (اهدایی)
    90
    سپاس (دریافتی)
    57

ممنون
    آخه نمیخوام کامل دانلود کنم واسه حجم اینترنتم. فقط میخوام از شر این باج افزارها و اینا در امان باشم.
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)