ارور متوقف شدن نصب برنمه ها بعد از نصب gapps تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: ارور متوقف شدن نصب برنمه ها بعد از نصب gapps

پست‌ها
    170
    Huawei-Honor-3C
    NOD32 Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    227
    سپاس (دریافتی)
    245

New ارور متوقف شدن نصب برنمه ها بعد از نصب gapps

سلام دوستان من مدل گوشیم honor 3c h30-u10 هس . من بعد از نصب سیانوژن کاستوم رام مود ۱۳ imei سریال بیلد بیس و چیزای دیگش پرید و گوشیم سیمکارت و نمیشناخت بعدش با نصب مودم اپدیت گوشیم از ریکاوری درس شد ولی بعد ریستارت خراب شد باز ، البته سریال و بقیه اطلاعات گوشیم هنوزم درس نشد(اینو با کامپیوتر هم با یه برنامه تعمیر ای ام ای ای هم تلاش کردم ولی درس نشد ) ، بعدش دوباره مودم رو نصب کردم اما این ب بسته ار gapps متناسب رو هم نصب کردم از ریکاوری. بعد اینکه بالا اومد گوشی انتن درس شد ولی وقتی رمز گوشیو میزنم و میخواد بره صفحه ارور میده : متاسفانه برنامه نصب راه اندازی متوقف شده است ! و نمیتونم برم داخل صفحه و بقیه چیزا ، ولی اون نوار وضعیتو بالارو میتون انگولک کنم مصا نت و قط وصل کنم ، چیکارش کنم دوستان کمکم کنید
    ویرایش توسط shamun : June 4th, 2017 در ساعت 01:47
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

با این ارور سه راه دارید، در واقع یکی از اینا مشکل ساز شده

1. کاستوم رام در حال حاضر چند باگ داره که هنوز رفع نشده
    2. نسخه Gapps ـی که نصب کردی با رام سازگار نیست
    3. رادیو ( که شامل آنتن موبایل و وایفای هستش ) باگ داره یا با این رام سازگاری نداره باید ورژن دیگه ای نصب بشه

از جایی که دانلود کردی چک کن ببین کسی همچین مشکلی نداره یا نسخه دیگه ای برای دانلود گذاشته یا نه
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
    پست‌ها
    170
    Huawei-Honor-3C
    NOD32 Google-Chrome Windows-7 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-128 Kb/S
    سپاس (اهدایی)
    227
    سپاس (دریافتی)
    245

نقل قول نوشته اصلی توسط Mansour07 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با این ارور سه راه دارید، در واقع یکی از اینا مشکل ساز شده

1. کاستوم رام در حال حاضر چند باگ داره که هنوز رفع نشده
    2. نسخه Gapps ـی که نصب کردی با رام سازگار نیست
    3. رادیو ( که شامل آنتن موبایل و وایفای هستش ) باگ داره یا با این رام سازگاری نداره باید ورژن دیگه ای نصب بشه

از جایی که دانلود کردی چک کن ببین کسی همچین مشکلی نداره یا نسخه دیگه ای برای دانلود گذاشته یا نه

مرسی داداش فک کنم مشکل gapps باشه یه چیز دیگشو نصب میکنم . رامو دوباره زدم . الان مشکلی ک دردسر ساز شده کار نکردن بلوتوثه و فایل پشتیبان ! سیمکارت و هم نمیشناخت که با فایل مودم فیکس و تعمیر imei درستش کردم و رفع شده . روش و راهی میشناسی برای درس کردن مشکل بلوتوثم ؟ بلوتوثم روشن میشه اما مثلا میخوام به هدفون وصلش کنم نمیشه . دوربینمم از کار افتاده بود الان راهشو پیدا کردم . درضمن داداش باگای رام قبلا مشخص شده . و این اتفاقی ک واس من افتاده تو باگای رام نبود و مطمعنن مث مشکل انتن و سیمکارت درس میشه فقط نمیدونم چطوری

پشتیبان هم ک با رام قبلی گرفتم رو رام جدیدم برنامش نیست و جدا گانه خواستمروش نصب کنم نصب نشد ارور برنامه نصب نشد رو میده . اگر فرمت فایلای پشتیبانم مث نوت ها شماره ها دیتای برنامه وغیره DB هس . مخاطبارو با یه برنامه ای به VCF چیه تبدیل کنم و دیتای برنامه ها نوت ها و غیره رو موندم چ کنم
    ویرایش توسط shamun : June 6th, 2017 در ساعت 18:24
    پست‌ها
    1,564
    HTC-Sensation
    360-Internet-Security Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: ADSL-1 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    6085
    سپاس (دریافتی)
    2943
    نوشته ‌های وبلاگ
    54

در مورد بلوتوث اطلاعی ندارم این موردو باید دولوپر رام راهنماییت کنه

با چی پشتیبان گرفتی؟ از طریق ریکاوری یا برنامه خاصی؟ اگه از طریق ریکاوری گرفتی رو اینرام کار نمیکنه ولی اگه با برنامه بوده باشه احتمالا سازگاری نداره
    ترجیحا برای بکاپ همیشه از تیتانیوم بکاپ استفاده کنید

برای بازگرداندن مخاطبین اگه تو رام قبلی ایمیل داده باشی به گوشیت الان با لاگین کردن مخاطبینت برمیگردن
    http://www.tarfandestan.com/forum/signaturepics/sigpic33293_2.gif

حالم بدنيست غم كم ميخورم ، كم كه نه!هرروز كم كم ميخورم ، آب ميخواهم سرابم ميدهند ، عشق مي ورزم عذابم ميدهند ، خنجري برقلب بيمارم زدند بي گناهي بودم ودارم زدند ، چند روزيست حال و روزم ديدنيست ، حال و روزم از اين و آن پرسيدنيست ، گاه بر روي زمين زل ميزنم ، گاه بر حافظ تفأل ميزنم ، حافظ ديوانه فالم را گرفت ، يك غزل آمد كه حالم را گرفت ، ما ز ياران چشم ياري داشتيم ، خود غلط بود آنچه ميپنداشتيم
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)