سلام
من چطوری میتونم مشکل دانلود خودکار بعضی از برنامه هایی که اصلا تاحالا نه دانلود کردم و نه جایی دیدمشون رو توی مرورگر غیرفعال کنم.روزی چندتا برنامه از طریق مرورگر دانلود میشه برام برنامه هایی مثل تتو بزن-آنفالویاب پیشرفته-خلافی بگیر و …
سلام
من چطوری میتونم مشکل دانلود خودکار بعضی از برنامه هایی که اصلا تاحالا نه دانلود کردم و نه جایی دیدمشون رو توی مرورگر غیرفعال کنم.روزی چندتا برنامه از طریق مرورگر دانلود میشه برام برنامه هایی مثل تتو بزن-آنفالویاب پیشرفته-خلافی بگیر و …
سلام دوست گرامی
گر از نرم افزار Internet Download Manager استفاده می کنید و می خواهید برای آن مشخص کنید که از سایت خاصی دانلود انجام ندهد مراحل زیر را انجام دهید :
برنامه اینترنت دانلود منیجر را باز کنید و به تنظیمات برنامه (options) وارد شوید.
در پنجره بازشده روی تب نوع فایل (file types) کلیک نموده و گزینه ویرایش لیست (edit list) را باز کنید.
در پنجره باز شده بر روی گزینه افزودن (add) کلیک و در قسمت (address) نشانی سایت یا فایل مورد نظر را وارد و تأیید نمائید.
از این پس IDM از فایل و سایت های نشانه گذاری شده دانلود نخواهد داشت.
نکته:
بعضی از سایتها مانند RapidShare وقتی لینک دانلود را ارسال میکنند با لینک ظاهری آن تفاوت دارد.
برای مثال سایتی با نام [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] داریم که نمی خواهیم آی دی ام از آن دانلود کند، اما بعد از اضافه کردن آدرس IDM باز هم شروع به دانلود میکند.
با کمی دقت متوجه خواهید شد که فایل ارسال از آن سایت با آدرس اصلی آن متفاوت است.
برای مثال : http//:SERVER1.example.com
در این حالت با رفتن به تنظیمات گفته شده آدرس سایت را به این صورت وارد کنید : */example.com.*
در اینجا علامت ستاره * یعنی هرچه قبل و بعد از example.com می باشد.
منبع:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)