وقتی میخوام وارد Games for-Windows-LIVE بشم میگه connection error چه کار بکنم
وقتی میخوام وارد Games for-Windows-LIVE بشم میگه connection error چه کار بکنم
سلام دوست عزیز من هم وقتی میخوام نصبش بکنم و برم داخل همین ارور رو میده. راهی رو که فرمودید هم انجام دادم ولی بازم حل نشد. میتونید کمکی بفرمایید کلافه شدم از این مشکل
سلام دوست عزیز
.
راه اول:
پست 2 صفحه اول هست (فایل پیوست شده+فیلم آموزشی)
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
راه دوم:
در مسیر Program Files (x86) > Microsoft Games for Windows-Live > Client روی فایل GFWLClient.exe کلیک راست و Properties رو انتخاب کنید در تب Compatibility قسمت Compatibility mode گزینه Run this program رو تیک بزنید و windows 7 رو انتخاب کنید. در قسمت settings هم گزینه Run this program as an administartor رو تیک بزنید سپس Apply و OK کنید.
روی GFWLive.exe هم کلیک راست و همین کار رو انجام بدید.
راه سوم:
دانلود یک نسخه قدیمی
من برای batman arkham asylum نصبکدم همین ارور رمیده با این فایل همکلم هم نشد دکمه home هم کار نمیده
من همه رو کپی کردم هم داخله فایل بازی هم فایل games of windowsولی هنوزم games of windows برام اجرانمیشه بایدچیکارکنم؟
جواب نمیده برادر
میخوام بتمن آرکهام سیتی رو روی ویندوز 10 نصب کنم
سیو نمیشه
توی راه حلا نوشته بودن games for windows رو نصب کنم
نصب کردم میگه کانکشن ارور
اونم که با این راه حل شما در نیومد
سلام دوست عزیز
.
این رو هم تست کردید
در مسیر Program Files (x86) > Microsoft Games for Windows-Live > Client روی فایل GFWLClient.exe کلیک راست و Properties رو انتخاب کنید در تب Compatibility قسمت Compatibility mode گزینه Run this program رو تیک بزنید و windows 7 رو انتخاب کنید. در قسمت settings هم گزینه Run this program as an administartor رو تیک بزنید سپس Apply و OK کنید.
روی GFWLive.exe هم کلیک راست و همین کار رو انجام بدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)