با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم بدونم که آیا کسی کار اینترنتی سراغ داره که نیاز به تخصص بالایی نداشته باشه من یه کامپیوتر و اینترنت دارم و لیسانس مدیریت بازرگانی.با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم بدونم که آیا کسی کار اینترنتی سراغ داره که نیاز به تخصص بالایی نداشته باشه من یه کامپیوتر و اینترنت دارم و لیسانس مدیریت بازرگانی.با تشکر
سلام دوست عزیز
من اخیرا با یه سایتی به نام [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] آشنا شدم که به ازای قرار دادن ویدیو در این سایت به کاربر هاش درامد میده و نیاز به داشتن تخصص خاصی هم نیست .فقط باید ویدیو هاتون رو در [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]قرار بدید
یه سر به این سایت بزنید ضرر نمیکنید .در ضمن تو کافه بازار هم سرچ کنید "[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] " میتونید نسخه موبایلش رو دانلود کنید
اینم سایتش:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
اتفاقا من هم دنبال یه کار هستم که حد اقل روزی ۱۰ الی ۱۵ هزار تومن گیرم بیاد تا لا اقل گوشه ای از هزینه هامو بگیره لا اقل هزینه کرایه ماشینم دربیاد.
***مَنْ أَفْتی النّاسَ بِغَیْرِ عِلْم… فَقَدْ هَلَکَ وَ أَهْلَکَ***
کسی که بدون صلاحیّت علمی برای مردم فتوا دهد، خود را هلاک ساخته و دیگران را نیز به هلاکت انداخته است.
سلام
منظورتون کار در منزل و یا اینترنتی هستش؟؟
اگر تخصصی و یا حرفه ای بلدید بطور مثال :
برنامه نویس اندروید
برنامه نویس وب
تولید محتوا
خدمات ورد پرس
...
میتونید در [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] ثبت نام کنید و کارهای غیر حضوری و در منزل قبول کنید و انجام بدید.
فرصت خوبی هست برای کار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)