سلام یه سوال داشتم
برای ایجاد پخش زنده در آپارات با obs .. یه پخش زنده نرمال و بدون قطع و وصل شدن اینترنت باید حداقل چه سرعتی باشه؟؟
512 کیلوبایت یا مثلا 1 مگ یا بیشتر؟/ حداقل چند باشه خوبه؟
سلام یه سوال داشتم
برای ایجاد پخش زنده در آپارات با obs .. یه پخش زنده نرمال و بدون قطع و وصل شدن اینترنت باید حداقل چه سرعتی باشه؟؟
512 کیلوبایت یا مثلا 1 مگ یا بیشتر؟/ حداقل چند باشه خوبه؟
سلامتی رفیقی که هر لحظه هواتو داره
نه اونی که تا باهاش کاری نداشته باشی کاری باهات نداره !
سلام
اگر سوالتون رو در این[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]ارسال میکردید بهتر بود ...
برای پخش زنده همونطور که میدونید سرعت آپلود معیاره اگر بخواین با کیفیت خوب-عالی پخش زنده بزارین سرعت آپلودتون حداقل باید 1Mb باشه ، برای سرعت زیر 1Mb هم باید Bitrate رو زیر 800 بذارین در واقع با سرعت زیر 1Mb فکر کنم بتونین کیفیت زیر 720p رو استریم کنید . (مثلا برای سرعت آپلود 700Kb باید bitrate رو زیر 650 تنظیم کنید ....)
من اینترنم الان 512 کیلو بایت هست میخوام به طرح up to 16 mb تغییرش بدم
آیا آپ تو شانزده مگ برای استریم در آپارات کافیه یا خیلی خوبه؟؟؟
سرعت دانلود آپ تو 16 مگ چقدره؟؟
آپلودش؟
شما برای استریم به سرعت دانلود نگاه نکنید نمیخوام تبلیغ کنم ولی اینترنت پارس آنلاین (سرعت آپلود) خوبی داره هرچند من خودم از این سرویس دهنده ندارم ، در طرح های مخابرات اگر دیدید آپ تو شانزده مگ مال دانلود هست یعنی خط رو باز میذارن ولی این به این معنا نیست که حتما سرعت آپلود زیاد باشه . سرعت آپلود خوب رو در حال حاضر میتونین با اینترنت 4G ایرانسل یا همراه اول تجربه کنید و استریم با کیفیت بالا بگذارید . بیشتر کسانی هم که در آپارات هستن از 4G استفاده میکنن، در مورد وایرلس نمیدونم.
مرسی از پاسخگوییتون
2 تا سوال میمونه
1. چجوری کاری کنم آپارات پخش زنده های منو تایید کنه تا وقتی استریم رو شروع میکنم بیاد توی لیست پخش زنده؟؟/
2.رفتم توی سایت ایرانسل توی بخش خرید مودم و اینترنت رفتم توی خرید مودم TD-LTE زده بود 149.900 تومن سرعت دانلودش 120 مگابیت برثانیه و آپلودش 30 مگابیت برثانیه !!!!
خواستم بدونم آیا واقعا بر ثانیه اس؟؟؟ شدنیه؟؟؟؟
بعد 2 تا سوال دارم
20 دقیقه استریم با کیفیت متوسط چقدر حجم میبره؟ 100 مگ 500 مگ 1 گیگ یا...
و اینکه دلیل لگ بودن استریم برای بیننده ها چیه؟
قبلا رو اینترنت مخابرات بودم و کیفیت استریم ضعیف (خیلی کمتر از اچ دی) و حجمش یادم نیست تا بهت بگم.
الان رو اینترنت ایرانسل و 4g هستم که البته اول این بگم کیفیت متوسط (کمتر از اچ دی) بودم و تو ایرانسل من 1 گیگ روزانه با قیمت 4 تومان میخریدم و تا 4 ساعت استریم جواب میداد. اما الان استریم با کیفیت خوب (اچ دی) دارم و 2 گیگ روزانه با قیمت 6 تومان میخرم و همون حول حوش 4 ساعت استریم جواب میده.
سرعت اپلودم چون گیلان و روستا هستم 2 تا انتن 4g میگیرم و اپلود 5000 هست و راضیم. بیت ریت تو برنامه obs خود دیفالوت یعنی 2500 هست برام.
ویرایش توسط 0reza666 : May 26th, 2018 در ساعت 19:33
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)