سلام وققتتونو نمیگیرم خلاصه خلاصه کدوم یک از نسخه های جی تی ای به دلتون نشست اگه میتونین قیمت و مشخصات و سیستم مورد نیازو بگین
بازی های دیگه ای هم اگه خیلی دوسش دارین و احساس میکنین هرکی اونو بازیش نکرده نص عمرش بر فناست معرفی کنین
ممنون
![]()
![]()
سلام وققتتونو نمیگیرم خلاصه خلاصه کدوم یک از نسخه های جی تی ای به دلتون نشست اگه میتونین قیمت و مشخصات و سیستم مورد نیازو بگین
بازی های دیگه ای هم اگه خیلی دوسش دارین و احساس میکنین هرکی اونو بازیش نکرده نص عمرش بر فناست معرفی کنین
ممنون
![]()
![]()
gta v
فقط GTA:SA
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
انگار متوجه نشدین دوستمون چی خواستن . ایشون بازی به همراه سیستم مورد نیاز هم درخواست کرد .
با اینکه gta v نسبت به Gta sa گرافیک خیلی بالاتری داره ( همینطور از iv ) من خیلی ازش خوشم میاد و به قول خودتون هم هرکی gta v امتحان نکنه نصف عمرش بر فناست .
اما با این وجود من gta sa ترجیح میدم . اگه نظر منو بخواین برید gta san andreas نصب کنین هم ماجرای بیشتری نسبت به سری های بعدی داره ، هم جذاب تره و هم هیجانی تره و هم دوست داشتنی تر البته خاطره انگیز .
سیستم پیشنهادی :
pentium 4 1.8ghz
]ram 512mb
graphic 128mb
( سیستم پیشنهادی بنده برای اجرا در بالاترین تنظیمات کاملا روون ) :
pentium g645 2.90ghz
ram 2gb
geforce 210 1gb
.
بنده نسخه اورجینال بازی رو دارم اگه خواستین بگین dvd براتون پست کنم .
البته میتونید در کنار این بازی gta v هم نصب کنین . اونم خیلی باحاله و البته نیاز مند سیتسم نسبتا قدرتمند :
حدقل سیستم مورد نیاز :
core 2 q6600 2.40ghz (4cpu)
ram 4gb
geforce 9800 gt 1gb
طبق امتیازاتی که سایت ها کلا دادن موقع اومدن بازیا gta v نمره ۱۰۰ گرفت اما فک کنم SA ۹۸ بود پس v بهترین سری gta شد
ILIA
Gta SA با سمپ خیلی خوبه بعضی سرور ها
یکی از سرور ها که ایرانی هم هست میخوان به صورت جدا بر پایه gta SA بازی رو بسازن که سرورش هم عالیه
اطلاعات بیشتر پیام خصوصی
انجمن هم دارن برای رفتن به اقلیت و چون تبلیغ حساب میشه اونو نمیگم فقط اسم سرور که اگه مجاز باشه بعد از اجازه همینجا میگم
ILIA
اولین جی تی ای که بازیکردم جی تی ای 4 بود(هنوز هم خیلی دوستش دارم و بازی میکنم)
سیستم بنده
RAM:4GB
CPU:3.02 Ghz
HDD:500GB
موفق باشید
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)