سلام دوستان
علت اینکه هنگام نصب ویندوز پارتیشن وجود نداره چیه
در ضمن سیستم با ارور bootmgr missing مواجه شده برای همین میخوام ویندوز عوض کنم . و ویندوز قبلی بالا نمیاد
تو یه جایی دیده بودم گفته بود مشکل از اتصالات هارده ولی من از اون ها سر در نمیارم![]()
سلام دوستان
علت اینکه هنگام نصب ویندوز پارتیشن وجود نداره چیه
در ضمن سیستم با ارور bootmgr missing مواجه شده برای همین میخوام ویندوز عوض کنم . و ویندوز قبلی بالا نمیاد
تو یه جایی دیده بودم گفته بود مشکل از اتصالات هارده ولی من از اون ها سر در نمیارم![]()
ویرایش توسط amrhsn44 : June 23rd, 2018 در ساعت 18:48
این احتمال هم وجود داره که با انجام عملیاتی که تو ویدئو گفته شده اینطوری شده باشه (یک پاتریشن Unallocated)
ممکنه قبل ازانجام این اینکار (لود کردن درایورهای هارد ؟) تغییری در پارتیشن ها به وجود نیومده باشه : به همین خاطر پرسیدم که یه موقه اطلاعات دوستمون نپره
میشد فکنیم ... با کمک نرم افزار Acronis Disk Director (تصاویر : بازگردانی پارتیشن های Unallocated و Delete شده)اگر چند پارتیشن باشه؛بعد از نصب ویندوز باید بشه پارتیشن ها Unallocated رو دوباره از این حالت خارج کرد
Unallocated یک فضای آزاد هست که به پارتیشن خاصی تعلق نداره
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ][تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
مرا به یاد می آوری ؟
من همانم که بادها را می فرستم تا ابرها را در آسمان پهن کنند و ابرها را پاره پاره به هم فشرده می کنم
تا قطره ای باران از خلال آن ها بیرون آید و به خواست من به تو اصابت کند
تا تو فقط لبخند بزنی، و این در حالی بود که پیش از فرو افتادن آن قطره باران،
ناامیدی تو را پوشانده بود
( روم 48 )
سلام دوست عزیز
.
چون دوستمون ویندوز نصب داشته من بنا رو بر این گذاشتم که پارتیشن های دیگه ای هم داره
بله احتمالاََ بشه اما سیستم اصلاََ پارتیشن رو نمی شناسه چون در ابتدا به صورت Unallocated هم نیست و بعداََ به این صورت ظاهر میشه
میشد فکنیم ... با کمک نرم افزار Acronis Disk Director (تصاویر : بازگردانی پارتیشن های Unallocated و Delete شده)
از طریق CMD و دستور diskpart هم شاید بشه این کار رو انجام داد
امیدوارم دوستمون قبل از انجام کاری به سوالات جواب بدن تا مشکلی پیش نیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)