سلام ببخشید کسی میتونه کمکم کنه؟ من هربار برنامه kmplayer رو باز میکنم پیغامه the kmplayer has stoped
نمیدونم چکار کنم واقعا برنامه رو پاک کردم از نو نصب کردم بازم همین پیغام رو میده
لطفا کمکم کنید خواهشا![]()
سلام ببخشید کسی میتونه کمکم کنه؟ من هربار برنامه kmplayer رو باز میکنم پیغامه the kmplayer has stoped
نمیدونم چکار کنم واقعا برنامه رو پاک کردم از نو نصب کردم بازم همین پیغام رو میده
لطفا کمکم کنید خواهشا![]()
سلام دوست عزیز
.
در مسیر زیر روی Advanced settings کلیک کنید
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
روی Inbound Rules کلیک و در سمت چپ روی New rule.. کلیک کنید.Program رو انتخاب و روی NEXT کلیک کنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
This program patch رو انتخاب و از Browse مسیر KMPlayer و فایل KMPlayer رو به برنامه معرفی کنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در مرحله بعد Block the connection رو انتخاب کنید
در مرحله بعد همه گزینه ها تیک داشته باشه روی NEXT کلیک کنید
در قسمت NAME بنویسید KMplayer و روی finish کلیک کنید.
همین مراحل رو یکبار دیگه برای Outbound Rules انجام بدید.
حالا برنامه رو اجرا کنید ببینید باز هم اخطار میده یا خیر
موفق باشید.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام خیلی ممنونم. ولی هنوز هم اون ارور رو میده![]()
سلام میشه لطفا کمکم کنید منم دقیقا همین مشکل رو دارم و هربار برنامه رو از میکنم ارورthe KMplayer has stoped رو میده و یک بار هم از نصب کردم درست نشده خیلی احتیاجش دارم لطفا کمکم کنید اگر میدونید
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
با تشکر از محمود 8080
من هم با خطای the KMplayer has stopped مواجه بودم و هر کاریش میکردم درست نمیشد.
همین کار را انجام دادم و با فایروال ویندوز مانع دسترسی KMPlayer به اینترنت شدم و درست شد دیگه ارور مسخره را نمیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)