سلام دوست عزیز
.
CMD رو با دسترسی Administartor باز و دستور زیر رو وارد کنید سپس Enter رو بزنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
دوباره Microsoft Visual C++ 2005 رو نصب کنید.اگر باز هم اخطار داد در همین تاپیک اعلام کنید.
موفق باشید.
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/اینجا کلیک کنید و بخونید.یادت نره!
اینستاگرام من / آپارات من
سلام دوباره ارور میده
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
سلام دوست عزیز
.
راه اول:
در منوی استارت تایپ کنید regedit نتیجه اول رو انتخاب کنید،بعد از باز شدن رجیستری به مسیر زیر بروید:
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
از پنجره سمت راست، روی کلید RegistrySizeLimit دوبار کلیک کنید تا Edit DWORD Value باز شود.
توجه: اگر نمیتوانید کلید RegistrySizeLimit را پیدا کنید، باید خودتان آن را بسازید. این کار را با کلیک راست در هر نقطه از سمت راست و انتخاب New Dword (32 بیتی) انجام دهید.
مقدار DWORD جدید ایجاد شده را به 'RegistrySizeLimit' نامگذاری کنید، سپس آن را با دوبار کلیک کردن باز کنید.
در قسمت Base گزینه Hexadecimal رو انتخاب کنید و در قسمت Value Data مقدار ffffffff رو تایپ کنید.سپس، Base را به Decimal تغییر دهید
و بررسی کنید که Value Data برابر 4294967295 باشد. اگر مقدار دیگری بود، آن را به صورت دستی به مقدار مشخص شده در تغییر دهید و روی OK کلیک کنید.
هنگامی که کلید RegistrySizeLimit با موفقیت با مقادیر مورد نیاز ایجاد شد، ویرایشگر رجیستری را ببندید و کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید.
راه دوم:
در منوی استارت تایپ کنید CMD و باز Run As Administrator اون رو باز کنید.تایپ کنید SFC /SCANNOW و کلید Enter رو بزنید،صبر کنید تا اسکن تموم بشه.
اگر باز هم اخطار داد در همین تاپیک اعلام کنید.
سلام دوست عزیز
.
راه سوم:
کلیدهای Windows+R رو فشار بدید تا Run باز بشه،سپس تایپ کنید appwiz.cpl و روی OK کلیک کنید.
بعد از باز شدن Programs and Features روی Turn Windows features on or off کلیک کنید.
توجه: اگر از شما خواسته شد که از طریق رمز عبور مدیر تأیید کنید، آن را تایپ کرده و برای ادامه، Enter را بزنید.
تیک کنار Microsoft .NET Framework 3.5.1 را بردارید و OK را بزنید تا غیرفعال شود.
توجه: اگر از ویندوز 8 یا ویندوز 10 استفاده می کنید، NET Framework 3.5 را غیرفعال کنید.
کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید و به منظور اعمال تغییرات، سپس به صفحه Windows Features بازگردید.
Microsoft .NET Framework 3.5.1 (یا NET Framework 3.5) را با فعال کردن کادر کنار آن و زدن OK دوباره فعال کنید.در آخر سیستم را ریستارت کنید و ببینید اخطار رو دریافت می کنید یا خیر.
راه چهارم :
کلیدهای Windows+R رو بگیرید تا Run باز بشه سپس تایپ کنید services.msc و روی OK کلیک کنید.
Windows Modules Installer رو پیدا کنید،روی اون کلیک راست و Properties رو انتخاب کنید.
اگر Startup Type روی Disabled تنظیم شده است، آن را به Manual تغییر دهید و برای تایید تغییرات خود،روی Apply کلیک کنید.
توجه: همچنین میتوانید Startup Type را روی Automatic تنظیم کنید، اما این سرویس در هر راهاندازی، حتی زمانی که نیازی به آن نباشد، اجرا میشود.
رایانه خود را مجددا راه اندازی کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)