مشکل اجرا شدن تمام فایل های exe یا بازی ها با مشکل توسط ویروس AutoPlay.exe تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل اجرا شدن تمام فایل های exe یا بازی ها با مشکل توسط ویروس AutoPlay.exe

پست‌ها
    8

Lenovo-A7-50-A3500
    Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: 3G
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    2

New مشکل اجرا شدن تمام فایل های exe یا بازی ها با مشکل توسط ویروس AutoPlay.exe

سلام رفقا
    من امروز تو مدرسه فلشمو زدم به سیستم های زغالی کارگاه تا فایل ستاپ نرم افزار 3ds max رو بریزم . حالا فلش ما هم پر ویروس . فلشمو با خیال اینکه مثلا ویروساش پاک میشه فرمت کردم و فایلا رو ریختم . وقتی اومدم خونه نرم افزارو ک میخاستم نصب کنم بعدش اومدم یه بازی اجرا کنم متوجه شدم ک کلا ریخته ب هم سیستم . اکثر اپلیکیشن ها با برنامه autoplay.exe که آیکونش یه سی دی زرد رنگ هست اجرا میشه شاید فکر کنید مثل آیکون برنامه پاور ایزو بود ولی اینطور نیست آیکونم یکم زرد پر رنگ بود اصلا هم مکان مشخصی نداشت تموم آیکونای ویندوزم تقریبا مثل اون شده بود . رفتم تو تسک منجر تا شاید بتونم ببندمش ولی با هر باری ک میبستمش و یه اپلیکیشن اجرا میکردم دوباره میومد رفتم تو پوشه temp اونجا هم میومد از اونجا پاکش میکردم بازم یه برنامه اجرا میکردم میومد .

خلاصش کنم ری.ده شده تو سیستم راستی بگم دو سه بارم ویندوزمو عوض کردم بازم نشد

ببخشید طولانی شد خواهش میکنم کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم یه طراحی نیمه کاره دارم باید انجام بدم

توی تلگرام و اینستا گرام هم ین آیدی منه @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]_bmax
    پست‌ها
    18,369

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط Fardinbmax [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام رفقا
    من امروز تو مدرسه فلشمو زدم به سیستم های زغالی کارگاه تا فایل ستاپ نرم افزار 3ds max رو بریزم . حالا فلش ما هم پر ویروس . فلشمو با خیال اینکه مثلا ویروساش پاک میشه فرمت کردم و فایلا رو ریختم . وقتی اومدم خونه نرم افزارو ک میخاستم نصب کنم بعدش اومدم یه بازی اجرا کنم متوجه شدم ک کلا ریخته ب هم سیستم . اکثر اپلیکیشن ها با برنامه autoplay.exe که آیکونش یه سی دی زرد رنگ هست اجرا میشه شاید فکر کنید مثل آیکون برنامه پاور ایزو بود ولی اینطور نیست آیکونم یکم زرد پر رنگ بود اصلا هم مکان مشخصی نداشت تموم آیکونای ویندوزم تقریبا مثل اون شده بود . رفتم تو تسک منجر تا شاید بتونم ببندمش ولی با هر باری ک میبستمش و یه اپلیکیشن اجرا میکردم دوباره میومد رفتم تو پوشه temp اونجا هم میومد از اونجا پاکش میکردم بازم یه برنامه اجرا میکردم میومد .

خلاصش کنم ری.ده شده تو سیستم راستی بگم دو سه بارم ویندوزمو عوض کردم بازم نشد

ببخشید طولانی شد خواهش میکنم کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم یه طراحی نیمه کاره دارم باید انجام بدم

توی تلگرام و اینستا گرام هم ین آیدی منه @[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]_bmax
    سلام دوست عزیز
    .
    [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

ابتدا برنامه زیر رو دانلود و بذارید سیستم رو اسکن کنه

پست‌ها
    8

Lenovo-A7-50-A3500
    Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: 3G
    سپاس (اهدایی)
    0
    سپاس (دریافتی)
    2

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .

ابتدا برنامه زیر رو دانلود و بذارید سیستم رو اسکن کنه
    داداش من همه اینارو بعلاوه چند تا نرم افزار دیگه تست گردم اما نشد ک نشد بخدا کلافه شدم کل اینترنتو زیرو رو کردم اصن دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه دارم دیوونه میشم
    پست‌ها
    18,369

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19295
    سپاس (دریافتی)
    19446
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط Fardinbmax [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    داداش من همه اینارو بعلاوه چند تا نرم افزار دیگه تست گردم اما نشد ک نشد بخدا کلافه شدم کل اینترنتو زیرو رو کردم اصن دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه دارم دیوونه میشم
    سلام دوست عزیز
    .
    اگر مشکل ویروس و فایل های مخرب باسه باید با هیمن برنامه ها رفع بشه.2 برنامه زیر رو اگر دانلود نکردید حتماََ تست کنید.

+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)