سلام دوستان من در هنگام مبارزه با مستر فریز در بازی بتمن ارکهام سیتی وقتی که میخوام ضربه اخر رو بزنم ارور stop working میده خواستم لطفا کمکم کنید چطوری حلش کنم نسخه بازی من goty و مدل (black box) و بازی رو از سایت دانلود گرفتم![]()
سلام دوستان من در هنگام مبارزه با مستر فریز در بازی بتمن ارکهام سیتی وقتی که میخوام ضربه اخر رو بزنم ارور stop working میده خواستم لطفا کمکم کنید چطوری حلش کنم نسخه بازی من goty و مدل (black box) و بازی رو از سایت دانلود گرفتم![]()
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/اینجا کلیک کنید و بخونید.یادت نره!
اینستاگرام من
من هم همین مشکل رو دارم اما نسخه بازی من از روی دیسکه![]()
سلام منم دقیقا همین مشگل رو دارم تو قسمت فریز اخرین ضربه که میخوا بزنم پیغام فتل ارورمیده و از بازی خارج میشم دنبال سیو بازی که بعد از فریز باشه هم گشتم پیدا نکردم کرک هم تست میکنم سیو بازیم خراب میشه یا کلا نمیتونم دیگه سیو کنم بازیو میشه راهنمای کنین؟؟
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
اینستاگرام من
منم همین مشکلو دارم بعد آخرین ضربه به فریزر stop working میاد
اینستاگرام من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)