سلام کسی می تونه کمکم کنه؟
یه گوشی هست که می خوام خرابش کنم و کلا بره رو هوا. منتها نمی خوام با بررسی ساده مشخص بشه که آسیب خارجی وارد شده. اگرم که ویروسی چیزی باشه بهتر.
منتها ویروس راه بازگشت دارا. میخوام کلا گوشی بمیره بره پی کارش
سلام کسی می تونه کمکم کنه؟
یه گوشی هست که می خوام خرابش کنم و کلا بره رو هوا. منتها نمی خوام با بررسی ساده مشخص بشه که آسیب خارجی وارد شده. اگرم که ویروسی چیزی باشه بهتر.
منتها ویروس راه بازگشت دارا. میخوام کلا گوشی بمیره بره پی کارش
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
بندازش تو توالت
سلام ممنون از پیشنهادات ، اول به اون رفیقم بگم که کار اشتباه دقیقا کاری هست که خودشون دارن انجام میدن اون هم قضاوت هست. اولین و محتمل ترین پیشامد رو توی ذهن شون در نظر میگیرن و خودشونو مطمئن میکنند که من دارم دقیقا اون پیشامد رو انجام میدم که اصلا این طور نیست. لطفا سعس کنید قضاوت نکنید من هم نیتم خیر هست. وارد جزئیات نمیشم.
والا توالت ارزشش میاد پایین اگه این گوشیو بندازم توش!
راه حل ولتاژ جالب بود ولی بلد نیستم دقیقا باید چیکار کنم. راهکارهای عملی تر سراغ ندارید؟
میگم اگه بگیرم زیر شیر آب خراب میشه ؟ بشه بعدا تعمیر میشه؟ اصلا معلوم میشه که کردمش زیر آب؟ ( انگار داریم از کشتن یه آدم حرف میزنیم )
اگه بردش بترکونی دیگه نمیشه درستش کرد
با سلام
خوب حداقل میشه بگی سیستم عامل گوشی چیه؟
شاید بشه با ویروس حلش کرد
بعضی وقتا آدما نمیتونن قبول کنن که واقعا چقدر به یه چیزی احتیاج داری
اونو از تو میگیرن و تورو مثه یه آشغال یه گوشه پرت میکنن
این تویی که باید دوباره چیزی که میخوای رو به دست بیاری و بهشون ثابت کنی اشتباه میکردن
اگر اندروید باشه میتونی با وصل کردنش به کامپیوتر و فلش رام اشتباه بوردشو بسوزونی یا دست کم آی سی هارد میسوزه یا هارد بریک میشه
بعضی وقتا آدما نمیتونن قبول کنن که واقعا چقدر به یه چیزی احتیاج داری
اونو از تو میگیرن و تورو مثه یه آشغال یه گوشه پرت میکنن
این تویی که باید دوباره چیزی که میخوای رو به دست بیاری و بهشون ثابت کنی اشتباه میکردن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)