سلام دوستان من یک ایپد پرو 11 اینچ خریدم. روی بدنه اش زده A2013. می خواستم بدونم این ربطی به سال تولید داره یا نه؟ چون من 2018 می خواستم. و سوال دیگه این که این مدل سیم کارت می خوره یا نه؟ چون یه جا دیدم زده CDMA. با تشکر.
سلام دوستان من یک ایپد پرو 11 اینچ خریدم. روی بدنه اش زده A2013. می خواستم بدونم این ربطی به سال تولید داره یا نه؟ چون من 2018 می خواستم. و سوال دیگه این که این مدل سیم کارت می خوره یا نه؟ چون یه جا دیدم زده CDMA. با تشکر.
ممنون از راهنماییت . پس سیمکارت داخل کشور هم در این مدلی که من گرفتم قابل استفاده هست؟ چون یه جا دیدم که اسم ورایزون نوشته شده بود در قسمت تنظیمات. با تشکر.
سلام دوست عزیز
.
اگر همون مدل بالا هست که براتون لینکش رو گذاشتم نوشته Nano-SIM, Electronic SIM card (eSIM) و می تونید از سیم کارت استفاده کنید.
اما eSIM
eSIM باید توسط شبکه یا شرکت مخابراتی پشتیبانی شود و توسط آنها فعال شود و همه شبکه ها هنوز eSIM را پشتیبانی نمی کنند. توجه داشته باشید که در گوشی های آیفون XR ، XS ، XS Max ، 11 ، 11 Pro و 11 Pro Max و همچنین گوشی های Pixel یک اسلات سیم کارتن فیزیکی نیز وجود دارد - همانطور که اشاره کردیم eSIM در داخل این گوشی ها برای پشتیبانی از سیم کارت دوم استفاده می شود.
(مترجم گوگل)
این لینک رو ببینید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)