سلام. میخاستم بدونم براچی الان سرعت من تو اکانتم 8مگ زده ولی موقعی که دارم دانلود میکنم 1 مگ میده علتش چیه. راه حلشم اگه میدونین بگین سرعت 8 مگ از مخابرات گرفتم ولی 1 مگ بیشتر نمده .برا دانلود خیلی کنده یک بازی 2 روز طول میکشه تا بریزه![]()
سلام. میخاستم بدونم براچی الان سرعت من تو اکانتم 8مگ زده ولی موقعی که دارم دانلود میکنم 1 مگ میده علتش چیه. راه حلشم اگه میدونین بگین سرعت 8 مگ از مخابرات گرفتم ولی 1 مگ بیشتر نمده .برا دانلود خیلی کنده یک بازی 2 روز طول میکشه تا بریزه![]()
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
نه خیر نگا تازه فیلما اینستا رو به زود باز میکنه قعطو وضل میشه ممکنه نویز داشته باشه یانه.چون 1 دستاگ نویز گیر دارم ها ولی بازم اینطوریه بهتر نیس یکی دیگه بندازم روشو سیم وای فا رو طولشو بیشتر کنم تو نت که این راه حل رو پیشنهاد داده
دوست عزیز شما باید بسته ی اینترنت تون رو از شرکت مخابراتی تون تغییر بدید . من از مخابرات استفاده می کنم و سرعتم حدودا ۱۶ مگابیت . یعنی ۲مگابایت برثانیه . من که مشکلی ندارم.
یه سوالی هم پرسیده بودید که پس چه فرقی با اینترنت گوشی داره. شاید اینترنت شما سرعت کمتری نسبت به گوشی داشته باشه ولی قطع و وصل نمیشه . مثلا برای به روزرسانی اندروید شاید شما متوجه نشید ولی ممکنه با همون قطع و وصلی گوشی شما دیگه روشن نشه.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] از سایت speedtest.ir بازدید کنید . به این شکل که استارت رو می زنید و منتظر می مونید. سرعت اینترنت با یکای مگابیت رو میگه و یه نمودار نشون میده . می بینید که قطع و وصلی نداره .
تصویر پیوست شده رو نگاه کنید ، متوجه می شوید.
سرعت 8 مگابیت هست برای محاسبه سرعت بر حسب مگابایت باید اون عدد رو تقسیم بر ۸ کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)