سلام. میخاستم بدونم براچی الان سرعت من تو اکانتم 8مگ زده ولی موقعی که دارم دانلود میکنم 1 مگ میده علتش چیه. راه حلشم اگه میدونین بگین سرعت 8 مگ از مخابرات گرفتم ولی 1 مگ بیشتر نمده .برا دانلود خیلی کنده یک بازی 2 روز طول میکشه تا بریزه![]()
سلام. میخاستم بدونم براچی الان سرعت من تو اکانتم 8مگ زده ولی موقعی که دارم دانلود میکنم 1 مگ میده علتش چیه. راه حلشم اگه میدونین بگین سرعت 8 مگ از مخابرات گرفتم ولی 1 مگ بیشتر نمده .برا دانلود خیلی کنده یک بازی 2 روز طول میکشه تا بریزه![]()
مخابرات میگه من تا 8 مگ ساپورت می کنم ولی هیچ وقت به اون حد نمیرسه
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
انجام دادم7 مگ بود اپلود 700 کیلو بایت ولی موقع دانلود 1 مگ میده.رفتم در مخابرات میگه سرعتی که به شما میدهیمو باید تقسیم بر 8 کنی تا بفهمی سرعت واقعیت چنده.راس مگه یا نه. اگه اینطوره 1 نفر سرعت 3 مگ بگیره 200 کیلوبایت کمتر داره
بستگی به شلوغی محدوده مورد استفاده ، نویز ارتباطی و فاصله شما با مرکز و میزان پوشش دهی این مقدار سرعت متفاوت است
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
سلام
ببینین هر کلوبایت 8 بیته
پس اگر 8192 رو تقسیم بر 8 کنیم عدد 1024 میاد اینترنت شما درست محاسبه میشه
موفق باشید
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)