سلام.
من میخوام PS4 بخرم.ولی نمی خوام فقط برای بازی. 1- آیا میشه روی اون ویندوز نصب کرد؟ 2- اگر نشد میشه بازش کنم بعد روی کیس ببندم؟ لطفا جواب بدید.با این قیمت های وحشتناک سی پی سو و کارت گرافیک بهترین چیز PS4 هست.
سلام.
من میخوام PS4 بخرم.ولی نمی خوام فقط برای بازی. 1- آیا میشه روی اون ویندوز نصب کرد؟ 2- اگر نشد میشه بازش کنم بعد روی کیس ببندم؟ لطفا جواب بدید.با این قیمت های وحشتناک سی پی سو و کارت گرافیک بهترین چیز PS4 هست.
همیشه این دو سخن بزرگان رو فراموش نمیکنم. که میگه:
("جشن گرفتن برای پیروزی و موفقیت خوب است، اما مهم تر از آن درس گرفتن از شکست است."). بیل گیتس
("زمان شما محدود است. لذا آن را برای زندگی کردن در جهان شخصی دیگر هدر ندهید."). استیو جابز
سلام دوست عزیز
.
بر فرض نصب شدن چرا باید این همه هزینه کرد تا چنین کاری انجام بدید و روی کنسول بازی ویندوز نصب کنید؟
اما سوال شما توسط کاربران دیگه هم پرسیده شده Could I install Windows 10 on a PS4 آیا می توان ویندوز 10 را روی PS4 نصب کنم؟
جواب ها :
Officially not possible رسماََ امکان پذیر نیست
It will be hard سخت خواهد بود
Yes, but not through conventional means بله اما نه از راه متعارف (معمولی)
مقاله ای هم به عنوان چرا نمی توانید روی PS4 ویندوز اجرا کنید Why you cant run Windows on PS4 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در آخر هم اشاره شده امکان پذیر هست ولی به کمک Sony and Microsoft
با این تفاسیر جواب سوال دوم هم مشخص هست.
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ترفندستان در روبیکا / تلگرام / اینستاگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
فکر کنم ps4 تنها وسیله بازی باشه شما می تونید با هزینه کمتر یک سیستم تهیه کنید بازی هم روش بریزین
سلام.
قیمت سی دی بازی های PS4 وحشتناکه.برای مثال سی دی PES2020 برای کامپیونر 20 تومن تموم میشه اما برای پی اس فر 570000 تومن تموم میشه.
سلام.
شما قطعات سیستمو بگو.
("جشن گرفتن برای پیروزی و موفقیت خوب است، اما مهم تر از آن درس گرفتن از شکست است."). بیل گیتس
("زمان شما محدود است. لذا آن را برای زندگی کردن در جهان شخصی دیگر هدر ندهید."). استیو جابز
سلام
سیستم گیمینگ میخوای جمع کنی ؟
این سیستم رو ببند عالیه:
پردازنده مرکزی اینتل سری Coffee Lake مدل i7-9700K
مادربرد ایسوس مدل Prime Z370-P
رم دسکتاپ DDR4 دو کاناله 3200 مگاهرتز CL16 جی اسکیل سری TRIDENT Z RGB ظرفیت 16 گیگابایت بسته دو عددی
هارددیسک اینترنال وسترن دیجیتال مدل Black WD1003FZEX ظرفیت 1 ترابایت
منبع تغذیه کامپیوتر گرین مدل GP580A-ES
کارت گرافیک ام اس آی مدل GeForce GTX 1060 GAMING X 6G
اس اس دی ای دیتا مدل SU650 ظرفیت 120 گیگابایت
موفق باشد
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
سلام.
ممنون بابت مشخصات سیستم اما قیمت PS4 کلا میشه 5 میلیون با همه ی امکانات. این سیستمی که شما فرمودی میشه 19 میلیون!!!
من یه سیستم نهایت 6 و 5 میلیونی می خواستم.والا اگر من 19 میل داشتم اینجا نبودم. یه سیستم بگید که من بتونم مامان بابامو راضی کنم.
مرسی.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته:
کارت گرافیک RX 580 با کارت گرافیک فوق هیچ فرقی نداره و ارزونتره. لینک ویدیو:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
لینک سایت با گارانتی:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
لینک سایت بدون گارانتی:[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام
فقط برای کیس 5 ملیون میخوای بدی؟
من پیشنهادم اینه
cpu :q9550
ram:8GB DDR3 1333 KING STON DUAL
HARD DISCK :2T WDG BLACK
GP :GT710-SL-2GD5
POWER :450 W GREEN
HARD DISCK :128 GB SSD ADATA
MIN BOARD :ASUS P5 G41T-MLX
این سیستم ارزون ترین و پر کارایی ترین سیستمیه که سراغ دارم (با سوکت 775 )
موفق باشید
{Parsa.}
پارسا.
سلام
این ضرب المثل رو شنیدی؟ :هرچقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری؟
شما خودتون نمیخواید زیاد هزینه کنید بعد توقع سیستم خوب هم دارید ؟ سیستمی که بالا گذاشتم رو میدونید یه مدت خودم با هارد 25 ترا داشتم ؟ داداشم جمع کرده بود سیستم خوبی بود و اصلا نه نمیگفت
همون ps4 رو بخرید ولی پیشنهاد من ایکس باکس وان هست
موفق باشید
{Parsa.}
پارسا.
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
ترفندستان در روبیکا / تلگرام / اینستاگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)