با سلام خدمت همه دوستان عزیز،سال جدید رو به همه عزیزان تبریک میگم
امیدوارم سال نو در کنار خانواده سالم و سلامت باشید،برای همه عزیزان از درگاه خداوند متعال آرزوی سلامتی و موفقیت و پیشرفت دارم.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز،سال جدید رو به همه عزیزان تبریک میگم
امیدوارم سال نو در کنار خانواده سالم و سلامت باشید،برای همه عزیزان از درگاه خداوند متعال آرزوی سلامتی و موفقیت و پیشرفت دارم.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام به همه کاربرای عزیز سایت ترفندستان امیدوارم امسال بهترین سال زندگیتون باشه و سلامت باشیدو به آرزوهاتون برسید.
سلام
منم به نوبه ی خودم نوروز رو به تمامی بچه های ترفندستان تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی رو داشته باشید .
براتون چند تا آرزو دارم :
اول از همه آرزو دارم که توی سال جدید سلامت باشید .
آرزو دارم که وقتی از کنار یه جمعی رد میشید بشنوید که در غیابتون ازتون تعریف میکنن.
آرزو دارم وقتی خونه میرید غذای مورد علاقتون روی میز باشه و خانواده در انتظار شما باشن تا غذا رو باهم دیگه میل کنین .
آرزو دارم که صبح وقتی کامپیوترتون رو روشن میکنید یا به فضای مجازی کانکت میشید بهترین خبر هارو ببینید.
آرزو دارم که به طور اتفاقی آهنگی رو که اسمشو نمیدونستید و سال ها به دنبالش بودید بشنوید .
آرزو دارم که یک روزی که فکر شغل مناسب دارید بهتون زنگ بزنن و پیشنهاد شغل خوبی و با درآمد خوب بدهند .
انشاا.... که همیشه تندرست باشید.
موفق باشید و بدرود.
سلام و سال نو مبارک
امروز باید پست گذاشته میشود نه دیروز![]()
من به هر کسی امضا نمیدم خخخ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)