سلام تورو خدا اگه کسی سریال نامبر برنامهfps shoot kitرو داره بگه و یا برنامه ای معرفی کنه برای هک زولا
سلام تورو خدا اگه کسی سریال نامبر برنامهfps shoot kitرو داره بگه و یا برنامه ای معرفی کنه برای هک زولا
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
بابا اینم شد راه حل
سلام
به فرض مثال آنتی چیت بازی رو غیر فعال کردیم (نمیشه چون خود بازی ارور میده ) بعد آنتی چیت خود سرور رو چیکار کنیم ؟ اصلا نمیشه چیت زد چون سورنا از این راه پول در میاره خط قرمزشه.
بهت پیشنهاد میکنم زولا رو بیخیال شی و بازی کانتر و بتلفیلد بازی کنی . معرکه هستن.
راه حلشم بالا گفتم.
موفق باشید.
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام
کارم کنه 2 روزم اکانتتون دووم نمیاره . سریع آی پیتون بن میشه و کاری نمیتونید بکنید . 50 تومنم از جیبتون رفته .
به نظر من 20 درصد 50 تومن رو یک سی دی بازی کانتر یا بازی های دیگه بخرید خیلییی سودش بیشتر از زولا هست . من 3 سال بازیش کردم و کنارش گذاشتم . گیم پلی بسیار ضعیف و کیفیت بدرد نخور و.... دل من رو زد .
وقتی سرور خلوت بود با 70 فریم میگیری و وقتی شلوغ میشه سریع میاد روی 30 یا 25 فریم که کلا لگ میشه.
موفق باشید.
there's no time I don't think of you. You aren’t here but I’m waiting for you.
{Parsa.}
وقتی نیست که بهت فکر نکنم. تو اینجا نیستی ولی من منتظرت میمونم.
پارسا.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)