سلام بازی رو دانلود کردم و اکسترکت کردم ولی وقتی رو بازی میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوزم هم 10 هست نو گرفتم سیستم را کیس مدل هیوا هست
و حتی پرپوزیشن رفتم ولی بازم همونجوریه چیکار کنم؟
نسخه بازی پروتابل هست
سلام بازی رو دانلود کردم و اکسترکت کردم ولی وقتی رو بازی میزنم هیچ اتفاقی نمی افته ویندوزم هم 10 هست نو گرفتم سیستم را کیس مدل هیوا هست
و حتی پرپوزیشن رفتم ولی بازم همونجوریه چیکار کنم؟
نسخه بازی پروتابل هست
سلام
من نمیخوام نصیحت کنمفقط میخوام بگم
.
.
.
.
خدا اون بالاست و حواسش به همه چیز هست
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
بازم کار نکرد وقنی میزنم روش یکم لود میشه دور موس بعد هیچی نمیشه چیکار باید کنم؟
سلام
.
.
.
.
شاید مشکل از این دو عکس هست توی فولدر بازی یه فایل هست به اسم
KPS.gta.san.andreas
که وقتی روش میزنم این صفحه می آید
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
البته قبلش این پیغام می آید
system information is unable to open this info
the file might be corrupt or incompatible with this version of system information
سلام
.
.
.
.
سلام وقتی میرم بخش پرپوزیشن و میرم به بخش compiteble و تغیر تنظیمات برای تمام یوزر ها را میزنم و تو اونجا ران این 680x480 را میزنم بعد اوکی را میزنم و رو بازی کلیک میکنم یه صفحه سیاه میاد بعد سریع پنجره کوچک میشه و تو پنجره کوچیک پوشه بازی را سریع نشون میده و بعد دوباره همون صفحه سیاه میاد و بعد وارد بازی نمیشه چیکار کنم ؟
سلام
.
.
.
.
سلام دوست عزیز
.
می تونم روی یه آپلود سنتر دیگه براتون آپلود کنم اما در انجمن بیشتر از 30MB نمیشه آپلود کرد و طبیعتاََ تعداد پارت ها زیاد میشه.
دوست دارید به صورت پارت های 50MB باشه یا به صورت یه پارت کامل که 393.67 MB هست؟
این ویدیو رو ببینیدالبته قبلش این پیغام می آید
system information is unable to open this info
the file might be corrupt or incompatible with this version of system information
پوشه کرک هم دارید؟یه صفحه سیاه میاد بعد سریع پنجره کوچک میشه و تو پنجره کوچیک پوشه بازی را سریع نشون میده و بعد دوباره همون صفحه سیاه میاد و بعد وارد بازی نمیشه چیکار کنم ؟
درایور کارت گرافیک آپدیت هست؟
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
مشکل از تنظیمات ریجستری به تغییر تنظیمات درست میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)