سلام دوستان من یه شارژر واسه گوشیم خردیم که سامسونگه و خیلی دیر شارژ میکنه فک میکنم تقلبشو دادن بهم. از کجا میشه تشخیص داد که اصله یا نه؟
سلام دوستان من یه شارژر واسه گوشیم خردیم که سامسونگه و خیلی دیر شارژ میکنه فک میکنم تقلبشو دادن بهم. از کجا میشه تشخیص داد که اصله یا نه؟
سلام دوست عزیز
.
1-ابتدا به حرف A بر روی آرم samsung دقت کنید.ضخامت حرف A در شارژر جعلی بیشتر از شارژر اصلی هست.(تصویر شماره 1 )
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
2-به متن چاپی دقت کنید اگر نوشته “A+” یا “Made in China” نسخه کپی هست.(تصویر شماره 2 )
3-به شکل پین ها دقت کنید،قسمت سفید پین شارژر اصلی سامسونگ نسبت به قسمت بالایی ضخیم تر است.(تصویر شماره 3)
4-اندازه پورت USB (در بعضی موارد) در برخی موارد ، شارژر اصلی است ، اما کابل شارژ USB جعلی است. با استفاده از اندازه و رنگ پورت می توانید شناسایی کنید. رنگ پورت نسخه تکراری نسبت به رنگ اصلی تیره تر است و همچنین کمی بلندتر است.(تصویر شماره 4 )
5-گرما
پس از 2-3 بار شارژ با شارژر جعلی سامسونگ ، داغتر از حد معمول می شود.
(اگر تصاویر باز نمیشه از فایل پیوست دانلود کنید)
دوستمون بهترین آموزش رو براتون گذاشتن منم میتونم بهتون babaphone.ir/samsung-charger سایت بابافون رو معرفی کنم که تکمیل کننده صحبت های ایشون باشه
اگه نیاز داشته باشی از جایی شارژر اصلی تهیه کنی و اینکه حتما به این مورد توجه کن که دیگه از اون شارژر استفاده نکنی و پشت گوش بندازی چون الان با این قیمتا باید
مجدد هزینه کنی و اونوقت یا گوشی رو به کل عوض کنی یا یه هزینه باتری رو دستت بزاره
سلام
تشخیصش یکم سخته
فقط باید از جای معتبر خرید کنی
سلام تشخیصش سخته و برای خرید باید جای مطمعن بری الان هم که خریدی ببین موقع شارژ کردن داغ میکنه کلگیش یا نه. چون شارژرای اصلی اصلا داغ نمیکنن.
سلام
طبق تجربه خودم
3 نوع شارژر وجود داره
1- شارژر اصلی خود موبایل که دیگه عین اون رو نمیتونی از بازار بخری
این مدل دارای قطعات smd قوی هست
شکل داخلش این طوریه
آهنربا بهش نمیچسبه
2 -شارژر High copy====================================
این مدل آهن ربا بهش نمیچسبه
ولی اون مدلی که من خریدم باعث شد از زمانی که
زدم به گوشی هی گوشی داغ کنه حتی وقتی شارژر اصلی من میزدم گوشی دیگه داغ میکرد
احتمالا به گوشی صدمه زده بود
3- شارژر فیک که داخلش آهنه و به آهن ربا میچسبه===================
این مدل به درد روشن کردن رینگ لایت میخوره
معمولا فروشگاه های معروف اینترنتی هم میفروشن
یه چیزی مثل سکه توشه برای وزنش
منبع :تجربیات شخصی
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیماللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّهَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
==================
Ishare Ushare Vlearn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)