[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

واتساپ یک از پیام رسان های محبوب در بین کاربران هست،اما دارای مشکلاتی هست،اگر دوست دارید حساب کاربری خودتون رو حذف کنید با ما همراه باشید.

قبل از این کار باید بدانید این کار برگشت ناپذیر هست.

پس از پاک شدن واتساپ دسترسی به تمام پیام های خودتون رو از دست خواهید داد و فایل های پشتیبان که در iCloud و Google Drive هست حذف خواهد شد.

وقتی دوباره حساب کابری ایجاد کنید داده های قدیمی شما بازیابی نخواهد شد.

واتساپ شما را از تمام گروه ها حذف خواهد شد،هر چند این گروه ها باقی می مانند.

با توجه به سیاست های WhatsApp ، ممکن است 90 روز طول بکشد تا واتساپ تمام اطلاعات شما را حذف کند.

1-برای حذف حساب کاربری خود،واتساپ رو اجرا کنید،روی دکمه منو (سه نقطه بالا سمت راست) ضربه بزنید تا باز بشه.


[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

2-در اینجا گزینه settings رو انتخاب کنید.


[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

3-حالا "Account" رو انتخاب کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

4-از اینجا “Delete My Account” رو انتخاب کنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

5-شماره تلفن خودتون رو وارد و در پایین صفحه روی “Delete My Account” ضربه بزنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

6-حالا واتساپ درلیل این کار (حذف حساب کاربری) رو می پرسه،در صورت تمایل می تونید این بخش خالی بذارید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

7-روی “Delete My Account” ضربه بزنید.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

8-اکنون در صفحه پایانی هستید، واتساپ به شما می گوید که این یک عمل برگشت ناپذیر است و هنگام حذف حساب واتساپ تمام داده های شما ، از جمله پشتیبان گیری ، حذف می شوند. اگر حساب دیگری ایجاد کنید،آنها

بازیابی نخواهند شد.

در صورتی که از حذف حساب کاربری خود اطمینان دارید روی “Delete My Account” ضربه بزنید.


[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

این آموزش برای وب سایت ترفندستان ترجمه و نوشته شده،کپی آن با ذکر نام ترفندستان مجاز می باشد.

ترجمه شده از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

در صورتی که تصاویر باز نمیشه [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ].