سلام. ببخشید بنده بازی هری پاتر یادگاران مرگ 2 رو بدون هیچ مشکلی در سیستمم نصب کردم ولی هرچی روش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه. هیچ پیام خطایی هم نمیده. مشکل چیه؟ ویندوز 10 و سیستم بالایی هم دارم
سلام. ببخشید بنده بازی هری پاتر یادگاران مرگ 2 رو بدون هیچ مشکلی در سیستمم نصب کردم ولی هرچی روش کلیک میکنم بازی اجرا نمیشه. هیچ پیام خطایی هم نمیده. مشکل چیه؟ ویندوز 10 و سیستم بالایی هم دارم
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
کانال لاینسس برنامه تغییر کرده در کانال جدید عضو بشین
سلام. ممنون از راهنمایی شما. ولی این روش جواب نداد. موقع اجرا کردن خطا میده.
میگه:
No disk inserted. Please insert the original CD/DVD
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
سلام. بله دانلود کردم
سلام دوست عزیز
.
اگر بازی رو دانلود کردید ( نصب به صورت فایل exe ) به درستی نصب شده و کرک بازی هم مشکلی نداره،روی بازی کلیک راست و Properties رو انتخاب کنید،در تب Compatibility در قسمت Compatibility mode ویندوز 7 رو انتخاب کنید.
بازی رو با Run As Administrator اجرا کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)