سلام چند ماهیه نمیتونم به روبلوکس استادیو وارد بشم.وقتی یوزر نیم و پسوردم رو میزنم این اخطار رو میده:
Could not read response from server.Please try again later
سلام چند ماهیه نمیتونم به روبلوکس استادیو وارد بشم.وقتی یوزر نیم و پسوردم رو میزنم این اخطار رو میده:
Could not read response from server.Please try again later
سلام دوست عزیز
.
در یک فروم اینترنتی پیشنهاد شده سیستم رو reset کنید ( I have fixed the error by factory resetting my Computer )
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
برای این کار در ویندوز باید به مسیر زیر برید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
روی Get started کلیک و دستورات رو دنبال کنید.
توجه: از شما خواسته می شود که آیا می خواهید داده ها را سریع یا کامل ( quickly or thoroughly )پاک کنید. اگر می خواهید داده ها را سریع پاک کنید ، برخی از داده ها با استفاده از نرم افزار ویژه قابل بازیابی هستند. اگر بخواهید داده ها را به طور کامل پاک کنید ، این مدت زمان بیشتری طول می کشد اما احتمال بازیابی اطلاعات کمتر می شود.
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
کانال لاینسس برنامه تغییر کرده در کانال جدید عضو بشین
سلام اقا محمود.اول اینکه settings کجاست؟دوم update رو از طریق دکمه win سرچ کردم و داخل بخش update اصلا گزینه recovery نداره.من ویندوزم 7 هست و 64 بایتی.راستی ریست فکتوری بکنم چه اطلاعاتی ازم پاک میشه؟! که قبلش ببینم میصرفه همچین کاری رو انجام بدم یا نه.
سلام دوست عزیز
.
در اطلاعات ترفندستان ویندوز 10 رو انتخاب کردید!
این روش رو کاربر اون فروم اینترنتی که لینکش رو گذاشتم پیشنهاد کرده و نمی دونم جواب میده یا خیر.بازگرداندن رایانه به تنظیمات کارخانه ، همه پرونده های شخصی را حذف می کند
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
فیلم های آموزشی هم در یوتیوب هست که می تونید ببینید کافیه عبارت how to factory reset windows 7 رو در گوگل جستجو کنید.
یک روش دیگه رو هم می تونید قبل از این کار تست کنید.
سیستم رو ریستارت و F8 رو بزنید و گزینه Last Good Configuration رو انتخاب کنید.
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
مرسی ولی نگفتین چه چیزاییو از دست میدم وقتی ریست فکتوری کنم؟
سلام دوست عزیز
.
ولا دقیق نمی دونم. ولی تا جایی که جستجو کردم بله پاک میشه.می تونید اطلاعات رو روی هارد خارجی ذخیره و بعد سیستم رو ریست کنید.
مثلاََ در ویندوز 10 2 گزینه نمایش داده میشه Keep my files or Remove everything فایل حذف بشه یا فایل ها رو نگه دارید.
به هر حال اگر بخواهید ریست کند باید همه فایل ها حذف بشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)