من میخوام اپدیت جدید که مایکروسافت عرضه کرده همون 20h2 رو نسب کنم بابام میگه که اگه نسب کنی ویندوز دیگه بالا نمی یاد میگه که ویندوز های که تو ایران هست تقلبی هست کسی بلده که کاری کنیم ویندوز رو خودم اپدیت کنم خراب هم نشه
من میخوام اپدیت جدید که مایکروسافت عرضه کرده همون 20h2 رو نسب کنم بابام میگه که اگه نسب کنی ویندوز دیگه بالا نمی یاد میگه که ویندوز های که تو ایران هست تقلبی هست کسی بلده که کاری کنیم ویندوز رو خودم اپدیت کنم خراب هم نشه
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
کانال لاینسس برنامه تغییر کرده در کانال جدید عضو بشین
ممنون ولی کرک رو چطور کرد رو من بلد نیستم و خیلی هم دوست دارم اپدیت کنم همه چی رو کرک که کردم اگه دوباره اپدیت کلی داد سیستمی ها رو نمیگم کلی داد دوباره کرک بشه چیزی نمیشه ببخشید خیلی سوالا دارم که باید از این انجمن بپرسم![]()
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها / کانال من در آپارات /قبل از ارسال پست بخوانید
خیلی ممنون من کاش از اول با این سایت مواجه میشدم اول ها داشتم بیخودی برای سوالام در وب میگشتم و وقتم رو به هدر میدادم![]()
ببخشید دوباره به مشکل کوچکی فکر کنم برخوردم به جای انتی ویروس ویندوز به ای ست فعال هست انتی ویروس eset من بعد از اپدیت برم غیر فعالش کنم
ببخشید که از وقت تون گرفتم خیلی ممنون من برم اپدیت کنم![]()
نه مشکل خاصی پیش نمیاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)