محتوای تاپیک هر 5 ثانیه به طور خودکار بهروز میشود.
به دلیل عدم فعالیت شما در دقایق گذشته، بهروزرسانی خودکار این تاپیک متوقف شده است. Un-Idle
-
بازنگری
-
March 10th, 2021 13:20
ری استارت شدن ناگهانی سیستم هنگام بازی
سلام دوستان وقت بخير
من حدود يک هفته پيش سيستمم رو ارتقا دادم براي گيم زدن... قبل از ارتقا سيستمم چنين مشکلي که ميخوام ذکر کنم رو نداشت...
داستان از اين قراره که من سيستمي که بستم اينه:
i5 3470
ram 8 12800mhz
gtx 750 ti 2gb OC
ssd 120 adata
hdd 500 seagate
حالا پاورم 430 وات گرين هست
وقتي سيستکو جمع و جور کردم و بعد نصب درايور گرافيک وارد بازي شدم، بعد يک ربع بازي سيستم ري استارت شد و و موقع روشن شدن پيغام اپديت ويندوز اومد که گفتم اوکي حتما بعد اپديت ديگه چنين مشکلي نيست... اپديت که شد دوباره رفتم داخل بازي و اين دفعه بعد 5 دقيقه سيستم بدون هيچ اروري بدون اومدن صفحه ابي ري استارت شد! اول گفتم شايد سيستم ويروسي شده؛ انتي ويروس نصب کردم و اسکن کردم و ويروس ها رو پاک کردم ولي مشکل رفع نشد... بعد گفتم شايد خمير سيليکونم خوب نيست و خمير سيليکون عوض کردم (هرچند که دماي cpu توي بازي انگار قفل شده بود و از 60 بالا تر نميرفت) ولي بازم مشکلم حل نشد! گفتم شايد پاورم کم مياره و ssd رو در اوردم گفتم شايد توان تامين برق اينو نداره (اخه قبل از ارتقا ssd نداشتم و سيستم هيچ مشکلي نداشت)؛متاسفانه بازم مشکلم حل نشد! يعني هر کاري به ذهنم رسيده کردم! حتي ويندوز عوض کردم و انواع تنظيمات نرم افزاري انجام دادم ولي هيچ کدوم پاسخگوي مشکلم نبودن
دوستان تورو خدا کمکم کنيد نميدونم چيکار کنم دستم به دامنتون