سلام خسته نباشید.چند وقت پیش من مشغول کار با لپ تاپم که ویندوز 10 هست بودم که ناگهان صفحه آبی که مشهور به صفحه مرگ ویندوز هست شدم(اگه شد لینک عکس صفحه رو پایین مطلب میذارم)که با کد KERNEL SECURITY CHECK FAILURE همراه بود.بعد یه درصدی پایین بود که بعد از اینکه به صد رسید،خود به خود ری استارت شد.بعد از اینکه ری استارت شد کلا دیگه خیلی خیلی زیاد کند شده لپ تاپ و هنگ میکنه مثلا وقتی توی فایرفاکس میرم یکی دو دقیقه ای خوبه ولی بعد کلا انگار فریز میشه و هر بیست سی ثانیه دوباره برای یک ثانیه کار میکنه و تنها راخ حل هم اینه که دکمه پاور لپ تاپ رو نگه دارم تا خاموش شه و بعد دوباره روشن کنم.توی خیلی از سایت ها هم رفتم و دنبال حل مشکل بودم که هیچکدوم جواب درستی نداشت و مشکلم حل نشد.مثلا یکی از سایت ها گفته بود که توی cmd دستور sfc /scannow رو بدم و کلا مشکلی رو حل نکرد.بیشتر مواقع هم بعد اینکه اینترنت رو روشن میکنم و از طریق وایفای بهش وصل می شم این اتفاق میفته.لطفا یه راه حلی زود تر بگید چون که آموزش ها مجازی شده دیگه نمی تونم درس بخونم. چند بار هم با خود ویروس کش ویندوز 10 کل دستگاه رو Quick Scan و Offline Scan کردم ولی مشکلی رو حل نکرد.خیلی ممنون.در ضمن او اوائل سه چهر بار دیگه صفحه ابی رو آورد و ری استارت شد ولی الان دیگه اون صفحه نمیاد.
عکس صفحه آبی:
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]