سیستم مناسب برای تری دی مکس 2018 چیه؟ از نظر سی پی یو و رم وگرافیک
سیستم مناسب برای تری دی مکس 2018 چیه؟ از نظر سی پی یو و رم وگرافیک
سلام دوست عزیز
.
ویندوز :
- Microsoft Windows 10 (Professional) 64-bit.
- Microsoft Windows 8.1 64-bit.
- Microsoft Windows 8 64-bit.
- Microsoft Windows 7 SP1 64-bit
سی پی یو :
64-bit Intel یا AMD multi-core processor
حداقل رم :
4 (پیشنهادی 8 GB )
گرافیک :
NVIDIA Quadro یا AMD FirePro
هارد:
SSD
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام فرقی نداره چند هستهخ ای باشه
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
سلام. من کورای 5 هستم. اما سرش همش خاموش میکنه. فقط هم سی پی یو مهمه.
چیزی که خود تولیدکننده 3dmax اعلام کرده رو استادمون محمود۸۰۸۰ گفتند ولی نسبت به بودجه خودتون فرق میکنه
پیشنهاد من برای شما:
حداقل ۱۶گیگ رم
سیپییو هم حتما حتما نسل 10 به بالا باشه چرا؟ چون نسبت به قیمتشون ارزش خرید بسیار بسیار بالا تری دارن
حداقل ۲۵۶(یا۲۵۰) گیگ حافظه ssd برای نصب ویندوز نرم افزار ها،کش و... همچنین یک ترابایت hdd (هارد) برای نگه داری فایل ها و آرشیو کردن(ترجیها wd 1t blue)
گرافیک هم نسبت به بودجتون فرق میکنه چون فکر میکنم تریدیمکس cpubass هستش
کیس رو دست کم نگیرید چون برای رندر خیلی مهمه که دمای قطعات مناسب باشه، پیشنهاد من کیس های گیمینگ گرینه چون نسبت به قیمتشون پرفورمنس خوبی میده
حالا درمورد پاور هم چیزی نمیگم چون نسبت به قطعات پاور قوی تری نیازه
مادربودر هم سری prime ایسوس نسبت به قیمتشون چیز خوبی ارائه میده
پیشنهاد من اینه که به یه فرد متخصص کارو بسپرید تا بهترین قطعات رو انتخاب کنن،متاسفانه اکثر فروشنده ها سوادش رو ندارند و کارو خراب میکنن
من خیلی وقته دارم یه فروشنده رو دنبال میکنم و به معنی واقعی متخصصه توی این مورد
توی اینستاگرام سرچ کنید aramiss.pc
دوست عزیز سیستمی که شما دارید پیشنهاد میکنید ، با توجه به بازار الان چیزی حدود 30 تا 40 میلیون در میاد حداقل
من توی دانشگاه سیستم با 1 گیگ گرافیک و 2 گیگ رم میبستم با cpu نسل 3 و 4 برای سایت دانشگاه ، همونقدر جواب کارای ساده رو میداد
ابرای کارای خونگی و کسی که زیاد نمیخواد حرفه ای کار کنه ، ارزش زیادی نداره که هزینه زیادی بکنه
در ضمن ایشون میتونن همینجا اعلام کنن تا قطعات و مدل لازمه رو بهشون پیشنهاد بدیم
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
مورد اول اینکه همین چیزی که گفتم رو با حدود بیست میلیون تومن میشه جمش کرد
مورد بعد،عذر میخوام ولی همین که شما میفرمایید ۱ گیگ گرافیک اطلاعات کم شما رو نشون میده. چیپست گرافیک خیلی مهم تر از حجمشه
قطعا که بودجه بسیار بسیار مهمه ولی من یه چیزیو معرفی کردم که برای کارای متوسط و نیمه سنگین اذیت نشن، چون ایشون اصلا اعلام نکردند که بودجشون محدوده یا...
و اینکه من نمیدونم شما چطوری میگید با رم ۲ و نسل۳-۴ کارای ساده... یا کارا واقعا ساده بودن یا دیدی نسبت به روون بودن سیستم ندارید
من خودم نسل ۴ و رم ۸ دارم برای رندر های متوسط رو به سبک افترافکت اذیت میشم! دیگه نسل ۲ رسما برای رندر نیست
دوست عزیز حرف شما قابل احترامه ولی منظور من رو شما متوجه نشدید
منظور من اینه که سیستم با قدرت خیلی پایینتر هم میتونه کارای خونگی رو راه بندازه
بنده هم کارم کامپیوتره هم توی شرکت کامپیوتری کار میکنم
وقتی میگم رم 2 و نسل 3 و 4 ، یعنی اینکه کارای بسیار ساده و مبتدی که برای آموزش دادن به دانشجو های دانشگاه بوده و نه بیشتر
وگرنه خودم میدونم که لازمه یه سیستم عادی برای کارای امروزی ، حداقل حداقل 8 گیگ رم و یه ssd درست و حسابیه
شما اگه یه سر به تاپیکای سخت افزار انجمن بزنید ، لیست تاپیکایی که مشترک شدم و پست هام رو میبینید
بعدش قضاوت با خودتون
در مورد اینکه شما میفرمایید با 20 میلیون هم میشه این سیستم رو جمع کرد ، بستگی داره که برند چی انتخاب کنید و کدوم سری و کدوم ادیشن از همون سری رو بردارید که مشخصا بین سیستمی که فقط نسل 10 باشه و برای مثال مادربردش biostar و رم 2400MHz داشته باشه و سیستمی که رم 3200 و مادربرد گیگا یا ایسوس داره ، تفاوت خیلی زیادی وجود داره
ویرایش توسط kookoot : October 5th, 2021 در ساعت 18:05
People are afraid to pursuePaulo Coehlo-
their most important
dreams, because they feel
that they don't deserve
them
------------------------------------------------------------------------------------------------
My SoundCloud
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)