سلام من میخوام با مودم تندا که برای وایرلس است به اینترنت وصل کنم کامپیوترم رو. میشه خواهش کنم بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدم؟ راستش اصلا نمیدونم به چه چیرهای دیگه ای نیاز داره و اصلا باید چه کار کنم. ممنون میسم توضیح بفرمایید. سپاس.
سلام من میخوام با مودم تندا که برای وایرلس است به اینترنت وصل کنم کامپیوترم رو. میشه خواهش کنم بفرمایید چطور باید این کارو انجام بدم؟ راستش اصلا نمیدونم به چه چیرهای دیگه ای نیاز داره و اصلا باید چه کار کنم. ممنون میسم توضیح بفرمایید. سپاس.
سلام ، اول از همه بهتره بگم که مودم های تندا اصلا محصولات خوبی نیستن و بهتره سراغ برند های دی لینک ، آی پی لینک و یا تی پی لینک بری البته همونطور که فوبیست گفت قیمت مودم وای فای این برند ها هم یه مقداری بالا هست . اما برای اتصالش ، یه خط ثابت نیاز داری که اینترنت یا از طرف مخابرات یا شرکت های خصوصی روشن اجرا شده باشه. بعد از اون باید مودم رو به برق متصل کنی و سوکت تلفن رو بهش متصل کنی و بعد از چند دقیقه میتونی از طریق کابل لن به سیستمت وصلش کنی. اما یه نکته معمولا مخابرات خودشون مودم رو برات تنظیم میکنن و نیازی به کاری از طرف تو نیست اما اگر میخوای خود تنظیم کنی باید از طرق 192.168.1.1 وارد تنظیمات مودم بشی و با کمک آموزش های زیادی که توی گوگل هست مودم رو تنظیم کنی. اما بهتره بدی خود شرکت ارائه دهنده اینترنت برای اوکی کنه.
سلام دوست عزیز
.
مرورگر رو باز کنید و در آدرس بار تایپ کنید 192.168.1.1 و کلید Enter رو بزنید.
صفحه ای باز میشه که باید user و password رو وارد کنید (در این مودم تندا) از admin استفاده کنید.
در قسمت Link Type گزینه Ethernet
Connection Type گزینه PPPoE
country کشور ایران
vpi مساوی 0 و vci مساوی 35 (بسته به شرکت ارائه دهنده اینترنت متفاوت هست،می تونید با پشتیبانی شرکت تماس بگیرید و سوال کنید)
یوزر و پسورد رو هم شرکت ارائه دهنده اینترنت به شما میده.
در مورد PC برای اتصال یا باید از کابل استفاده کنید یا کارت شبکه USB
![]()
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/اینجا کلیک کنید و بخونید.یادت نره!
اینستاگرام من / آپارات من
سلام عذرهواهی میکنم اسم کابلش چیه؟
رسول خدا صل الله علیه و اله فرمود:علی، شجاع ترین و قویدل ترینِ مردم است.( ابن مغازلی، مناقب علی بن ابی طالب علیه السلام )
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها/اینجا کلیک کنید و بخونید.یادت نره!
اینستاگرام من / آپارات من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)