درود.
من ویندوز ۱۰ پرو دارم و گیم مود داره. میخوام ویندوز رو عوض کنم و برم نسخه هوم. قبلا هوم داشتم ولی گیم مود نداشت. الان کسی ویندوز هوم داره که با آپدیت گیم مود داشته باشه؟
درود.
من ویندوز ۱۰ پرو دارم و گیم مود داره. میخوام ویندوز رو عوض کنم و برم نسخه هوم. قبلا هوم داشتم ولی گیم مود نداشت. الان کسی ویندوز هوم داره که با آپدیت گیم مود داشته باشه؟
ILIA
سلام دوست عزیز
.
کلاََ در وب چیزی در این مورد ننوشته بود،سوالتون رو در یک انجمن مطرح کردم و پاسخ دادن که این قابلیت هست.
I think the feature is on both versions (Home and Pro). If the feature is missing for you then you may have to use Regedit to create a key to get the game bar working again.
و اگر در نسخه شما چنین قابلیتی نیست شاید بشه از طیق رجیستری اون رو اضافه کرد.
چطور از طریق رجیستری ادش کنم؟
ILIA
سلام دوست عزیز
.
کلیدهای Windows + R رو بگرید تا Run باز بشه،سپس تایپ کنید regedit و روی OK کلیک کنید.
به مسیر زیر برید:
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
AutoGameMode رو پیدا کنید و ببینید Data مطابق 0x00000001 (1) باشد.
اگر کلید نبود خودتون باید اون رو ایجاد کنید.در همون قسمت کلیک راست و New > DWORD (32-bit Value) رو انتخاب کنید.
نام کلید جدید را AllowAutoGameMode بگذارید و Enter را بزنید. سپس، روی AllowAutoGameMode دوبار کلیک کنید و value را به 1 تغییر دهید. سپس روی OK کلیک کنید. اگر ورودی قبلاً موجود باشد،
این مرحله آخر نیز اعمال میشود، اما قسمت Data آن 0x00000000 (0) را نشان میدهد.
در آخر روی OK کلیک کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)