دیلیت اکانت توییتر و آموزش دی اکتیو کردن توییتر یکی از اقداماتی است که همواره کاربران این شبکه اجتماعی پرطرفدار به دنبال آن هستند و اغلب کاربران سوال می پرسند که چطور توییتر را حذف کنیم؟ توییتر یکی از رسانه های اجتماعی محبوب در سطح جهانی است که به عنوان بهترین شبکه اجتماعی برای دنبال کردن اخبار روز شناخته می‌ شود. به دلیل ویژگی های خاص توییتر مثل قرار دادن محدودیت تعداد کاراکتر در اشتراک گذاری محتوا، استفاده از آن برای دنبال کردن اتفاقات روز، وقت کمی را از کاربران می‌ گیرد و به همین دلیل استفاده از این رسانه از محبوبیت بالایی میان کاربران برخوردار است و بیشتر افرادی که در حوزه وب و خبرنگاری فعالیت دارند، از این رسانه اجتماعی استفاده می کنند.


پاک کردن اکانت توییتر با کامپیوتر


توییتر یک شبکه اجتماعی بسیار محبوب است که افراد زیادی در سطح جهان از آن استفاده می کنند. اما گاهاً نیز ممکن است شرایطی فراهم شود که افراد تصمیم بگیرند با دیلیت اکانت توییتر به صورت کامل از این شبکه اجتماعی محبوب خداحافظی کنند. لازم است در نظر داشته باشید که در ایران به دلیل تحریم های صورت گرفته، امکان دسترسی به توییتر بدون استفاده از ابزار تغییر ip وجود ندارد. همین بحث فیلتر بودن یا خیلی از عوامل دیگر در نهایت ممکن است سبب شود که برخی از افراد تصمیم به دیلیت اکانت توییتر و پاک کردن اکانت توییتر خود به صورت کامل نمایند.

به صفحه لاگین توییتر مراجعه نمایید سپس با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد حسابتان شوید. از منو سمت چپ صفحه، گزینه More را انتخاب نمایید.



در منوی جدید به منظور دیلیت اکانت توییتر باید گزینه Settings and privacy را انتخاب نمایید.


از طریق منو Your account که به صورت پیش فرض انتخاب شده است، روی گزینه Deactivate your account کلیک کنید.


روی دکمه Deactivate کلیک نمایید.


رمز عبور خود را در فیلد موجود وارد کرده و سپس روی دکمه Deactivate کلیک نمایید.


در نهایت پیغام Your account is deactivated به شما نمایش داده می شود. اکانت در حالت deactivated باقی می ماند. شما به مدت 30 روز فرصت دارید تا برای بازیابی اکانت توییتر مجددا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد آن شوید یا اینکه منتظر دیلیت اکانت توییتر خود به صورت دائمی بمانید.





تفاوتی که میان دی اکتیو توییتر و دیلیت اکانت توییتر وجود دارد این است که بعد از دی اکتیو شدن حساب شما تا 30 روز فرصت دارید با ورود مجدد به حساب خود، آن را بازگردانی نمایید. اما اگر قصد حذف حساب توییتر خود به صورت کامل را دارید نباید به هیچ عنوان در این بازه زمانی 30 روزه وارد حساب خود شوید تا بعد از گذشت این زمان، دلیت اکانت به صورت کامل اتفاق بیفتد.


در یک مقاله به طور کامل نحوه دیلیت اکانت توییتر را توضیح داده ایم. برای مطالعه این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده کنید:

mizbanfa.net/mag/deactivate-and-delete-twitter-account

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]