سلام من وقتی لانچر جی تی ای وی رو میزنم هیچی نمیشه وقتی هم که bسوشال کلوب رو ور میدارم ارور0000142×0cرو میده.البته cبعد ضربدره.چیکار کنم ممنون میشم کمک کنید.
سلام من وقتی لانچر جی تی ای وی رو میزنم هیچی نمیشه وقتی هم که bسوشال کلوب رو ور میدارم ارور0000142×0cرو میده.البته cبعد ضربدره.چیکار کنم ممنون میشم کمک کنید.
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
کانال من در آپارات / آی فیلو / تلگرام
دریافت سریال فعال سازی قانونی نرم افزارها
سلام.دیدم ویدیو ها رو ممنون ولی مشکلم اینه:وقتی رو لانچر gta vکلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته تو تسک منیجرم دیدم میاد یه لحظه دوباره بسته میشهمیشه کمک کنید
سلام دوست عزیز
.
بازی رو در تسک منیجر ببندید و دوباره بازی رو اجرا کنید،باز نشد.به پوشه بازی در درایو C (یا هر درایوی که بازی رو نصب کردید برید) و با Run As Administrator بازی رو از درایو C اجرا کنید.
این تاپیک ها رو هم بخونید،اگر باز هم مشکل حل نشد در همین تاپیک اعلام کنید.
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
امام علی علیه السلام فرمود: زبان انسان عاقل پشت دل اوست و دل آدم احمق پشت زبان اوست. (نهج البلاغه، حکمت 39)
سلام.نشد که نشدتو تسک متحیر میاد یه لحظه دوباره بسته میشه خود به خود بالا نمیاد هیچی:![]()
سلام دوست عزیز
.
این ویدیو ها رو ببینید،امیدوارم حل بشه
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]-----
ابتدا لینک زیر رو ببینید و راه های پیشنهادی رو تست کنید،ساده هست،با این حال اگر جایی رو متوجه نشدین بنویسید تا توضیح بدم.
سلام بازی اجرا میشود وسط بازی ارورERR_gfx_d3d_initرو میده.
سلام دوست عزیز
.
این راه حل ها پیشنهاد شده:
1-آپدیت درایور کارت گرافیک
2-غیرفعال کردن برنامه های همپوشانی
شناخته شده است که برنامه های همپوشانی باعث ایجاد خطای ERR_GFX_D3D_INIT می شوند. برای بررسی آن، میتوانید برنامههای همپوشانی مانند فرپس و لوازم جانبی Xbox 360 را غیرفعال کنید
و همپوشانی اشتراکگذاری GeForce Experience را در بازی خاموش کنید.
در برنامه GeForce Experience، روی نماد چرخ دنده در گوشه سمت راست بالا کلیک کنید.
از منوی GENERAL، ویژگی SHARE را خاموش کنید.
GTA را دوباره راه اندازی کنید و بررسی کنید که آیا مشکل برطرف شده است. اگر نه، راه حل 3 را در زیر امتحان کنید.
3-DirectX را از داخل پوشه GTA دوباره نصب کنید.
اگر مراحل بالا برای شما کارساز نبود، میتوانید DirectX را از داخل پوشه GTA دوباره نصب کنید:
روی صفحه کلید خود، کلید لوگوی ویندوز و کلید E را همزمان فشار دهید تا به File Explorer دسترسی پیدا کنید.
در قسمت سمت چپ، روی This PC کلیک کنید، سپس در سمت راست بالا، GTA را در کادر جستجو تایپ کنید تا پوشه ای را با تمام فایل های مربوط به GTA پیدا کنید. DirectX را جستجو کنید
و از آنجا آن را حذف کنید و دوباره نصب کنید.
توجه: برای نحوه نصب DirectX می توانید به [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ].
4-نسخه DirectX داخل بازی را به 10 یا 10.1 تغییر دهید
گزارش شده است که تغییر نسخه DirectX درون بازی به 10 یا 10.1 برای برخی از کاربران این مشکل را حل می کند. شما می توانید آن را امتحان کنید.
برای انجام این کار، می توانید به تنظیمات در GTA Graphics بروید و نسخه DirectX را روی 10.1 یا 10 قرار دهید.
5-مقدار DirectX را به 0 تغییر دهید
به Documents\ockstar Games\\GTA V بروید و سپس فایل settings.xml را با برنامه Notepad باز کنید.
در صفحه کلید خود، Ctrl+F را با هم فشار دهید تا کادر جستجو ظاهر شود، سپس dx را تایپ کرده و کلید Enter را فشار دهید.
شما باید این خط را در آنجا ببینید:
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
سپس مقدار را از 1 به 0 تغییر دهید. چیز دیگری را تغییر ندهید.
فایل را ذخیره کنید، از Notepad خارج شوید و بازی را مجددا راه اندازی کنید تا ببینید مشکل حل شده است یا خیر.
منبع [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
نویسنده Wendy Mai
ترجمه و ویرایش [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)