سلام دوستان من بازی forzahorizon5 رو روی کامپیوترم دارم اما اگر بخوام بخش آنلاینش رو بازی کنم میگه که باید به اکانت ایکس باکس لایو متصل بشم چطوری حلش کنم
سلام دوستان من بازی forzahorizon5 رو روی کامپیوترم دارم اما اگر بخوام بخش آنلاینش رو بازی کنم میگه که باید به اکانت ایکس باکس لایو متصل بشم چطوری حلش کنم
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها
خرید بهترین فونت های ایران
کانال تلگرامی من
من روی کامپیوترم هست نه ایکس باکس حالا چکار کنم
پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)
کانال تلگرامی من
تشکر اما چطوری حالا باید بازی که اکانت ایکس باکس لایو میخواد رو با این اکانت ایکس باکس لایو اجرا کنم روی pc
کانال تلگرامی من
ممنون اما این آموزش انگلیسی بود زیاد نفهمیدم اگر میشه یک آموزش دگه بده تا نگاه کنم
کانال تلگرامی من
دگه ویدیو دگه نداری بهم بفرستی ؟
سلام دوست عزیز
.
از یک متخصص گیم شادمهر عزیز پرسیدم نوشتن:
بهش بگو بازی ای که کرکی نصبش کنی رویکامپیوتر نمیتونی آنلاین بازیش کنیباید لایسنس اورجینال بازی که فک کنم ۵۰ ، ۶۰ دلاره رو بخری بعد دیتای اورجینال رو دانلود کنی بعد رو ایکس باکس لایو انلاین بازی کنی
کانال تلگرامی من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)