سلام
جدیدا با برنامه armoury crate مشکل دارم و یه سری موارد رو یا اشتباه نشون میده یا واقعا سیستم مشکل پیدا کرده.
(اگر توضیحاتم کامل نیست بزارید به حساب مبتدی بودن)
مشکل اول اینه که همونطوری که عکس نشون میده، عقربه تا آخر چسبیده و عددی که نشون میده بالاست. ولی تا جایی که یادمه همیشه در شرایط عادی که برنامه و بازی ای اجرا نکرده بودم، عقربه تقریبا اوایل صفحه بود و عددِ خیلی کوچیکتری نشون میداد.
برای اطمینان عکس تسک منیجر هم کنارش گذاشتم.
مشکل دوم تنظیمات فن هست. همیشه از همین بخشی که توی عکس دوم مشخص کردم سرعت فن رو تنظیم میکردم و توی هر چهار حالت، فن صدای خاص خودشو داشت(که نشون از تغییر سرعتش بود).
ولی الان فقط حالت فول اسپید رو میشه فعال کرد و بقیه گزینه ها کار نمیکنه.
با برنامه ai suite 3 سرعت فن رو کاهش دادم ولی هنوزم هر دو برنامه، سرعت فن رو چهارصد تا بیشتر از حالت همیشگی نشون میدن و از صدایی که فن داره انگار واقعا سرعتش یکم بیشتر از حالت عادیه.
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید تا اگه سیستم مشکل سخت افزاری داره سریع تر تعمیرش کنم
راه حل:
برنامه armoury crate و ai suite 3 رو کاملا حذف کردم و بعد از ری استارت، برنامه های ai suite 3 و fan xpert 4 رو نصب کردم و تنظیمات رو از طریق برنامه ai suite 3 روی Power saving گذاشتم.
البته هنوز دو حالت اولِ سرعتِ فنِ cpu ( سایلنت و استاندارد) سرعتشون یکسان هست ولی حداقلِ سرعتِ فن cpu از 1200 به 500 رسید و حداقلِ سرعتِ فن پشتِ کیس هم کمتر شد.
ممنون از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ] برای راهنمایی ها و توضیحات کامل