مشکل با برنامه armoury crate تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از 11 به 14 از 14

موضوع: مشکل با برنامه armoury crate

پیش فرض مشکل با برنامه armoury crate

سلام

جدیدا با برنامه armoury crate مشکل دارم و یه سری موارد رو یا اشتباه نشون میده یا واقعا سیستم مشکل پیدا کرده.
    (اگر توضیحاتم کامل نیست بزارید به حساب مبتدی بودن)

مشکل اول اینه که همونطوری که عکس نشون میده، عقربه تا آخر چسبیده و عددی که نشون میده بالاست. ولی تا جایی که یادمه همیشه در شرایط عادی که برنامه و بازی ای اجرا نکرده بودم، عقربه تقریبا اوایل صفحه بود و عددِ خیلی کوچیکتری نشون میداد.
    برای اطمینان عکس تسک منیجر هم کنارش گذاشتم.

مشکل دوم تنظیمات فن هست. همیشه از همین بخشی که توی عکس دوم مشخص کردم سرعت فن رو تنظیم میکردم و توی هر چهار حالت، فن صدای خاص خودشو داشت(که نشون از تغییر سرعتش بود).
    ولی الان فقط حالت فول اسپید رو میشه فعال کرد و بقیه گزینه ها کار نمیکنه.

با برنامه ai suite 3 سرعت فن رو کاهش دادم ولی هنوزم هر دو برنامه، سرعت فن رو چهارصد تا بیشتر از حالت همیشگی نشون میدن و از صدایی که فن داره انگار واقعا سرعتش یکم بیشتر از حالت عادیه.

ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید تا اگه سیستم مشکل سخت افزاری داره سریع تر تعمیرش کنم

راه حل:

برنامه armoury crate و ai suite 3 رو کاملا حذف کردم و بعد از ری استارت، برنامه های ai suite 3 و fan xpert 4 رو نصب کردم و تنظیمات رو از طریق برنامه ai suite 3 روی Power saving گذاشتم.
    البته هنوز دو حالت اولِ سرعتِ فنِ cpu ( سایلنت و استاندارد) سرعتشون یکسان هست ولی حداقلِ سرعتِ فن cpu از 1200 به 500 رسید و حداقلِ سرعتِ فن پشتِ کیس هم کمتر شد.

ممنون از [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ] برای راهنمایی ها و توضیحات کامل
    ویرایش توسط aalliizz10 : December 30th, 2022 در ساعت 10:52
    پست‌ها
    16,680

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18839
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط aalliizz10 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام

توی عکس قبلی که گذاشتم مشخصه، ظاهرا نمیشه حالت PWM رو برای فن cpu تغییر داد.
    فقط فن پشت کیس قابلیت تغییر اون تنظیمات رو داره که اونم روی Auto هستش.

ممکنه آپدیت های جدید، حداقلِ سرعتِ فن رو بیشتر کرده باشن؟
    سلام دوست عزیز
    .
    اگر بایوس روی حالت PWM قفل شده باشد، چند عامل ممکن است باعث مشکل سرعت فن شود:
    1. هدر مادربرد به درستی کار نمی‌کند ( این مورد بعید است)
    2. BIOS به اشتباه حالت هدر را گزارش می‌کند ( این هم در اکثر موارد بعید است)
    3. Asus Armory Crate دچار باگ شده است و این بیشترین احتمال را دارد

می‌توانید از نرم افزارهای مشابه Armory Crate استفاده کنید. SpeedFan یک نرم افزار رایگان و ساده است که می‌توانید امتحان کنید. این نرم افزار برای نظارت بر ولتاژ، سرعت فن و دما استفاده می‌شود. با اینکه ایسوس محصولات خیلی خوبی تولید می کند اما این نرم افزار افتضاح است.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها

خرید بهترین فونت های ایران

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    34

Kaspersky Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: 3G
    سپاس (اهدایی)
    21
    سپاس (دریافتی)
    11

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    اگر بایوس روی حالت PWM قفل شده باشد، چند عامل ممکن است باعث مشکل سرعت فن شود:
    1. هدر مادربرد به درستی کار نمی‌کند ( این مورد بعید است)
    2. BIOS به اشتباه حالت هدر را گزارش می‌کند ( این هم در اکثر موارد بعید است)
    3. Asus Armory Crate دچار باگ شده است و این بیشترین احتمال را دارد

می‌توانید از نرم افزارهای مشابه Armory Crate استفاده کنید. SpeedFan یک نرم افزار رایگان و ساده است که می‌توانید امتحان کنید. این نرم افزار برای نظارت بر ولتاژ، سرعت فن و دما استفاده می‌شود. با اینکه ایسوس محصولات خیلی خوبی تولید می کند اما این نرم افزار افتضاح است.
    سلام
    ممنون که وقت گذاشتی

مطمئن نیستم ولی انگار Armory Crate درست کار نمیکنه، تنظیم سرعت فن توی این برنامه چهار حالت داره که از روزی که این تاپیک رو زدم، حالت اول و دوم (سایلنت و استاندارد) دیگه هیچ فرقی با هم ندارن و سرعت فن رو نسبت به هم کم و زیاد نمیکنن.
    گاهی حالت سوم (توربو) سرعت رو بیشتر میکنه.
    ولی بعد از چند بار تغییر سرعت با این برنامه، تنها حالتی که کار میکنه، آخرین حالت هست(فول اسپید) و سرعت رو کمتر نمیکنه.
    (از بعضی انجمنای خارجی اینطور فهمیدم که این برنامه گاهی توی تنظیمات فن، باگ هایی داشته)

توی این شرایط با برنامه ai suite 3 سرعت فن رو تنظیم میکنم که اونم چهار حالت داره، با اینکه حالت اول و دومش فرقی با هم ندارن و عملا 3 نوع سرعت داره ولی هر سه تنظیم سرعت فن درست کار میکنن.

فقط دوتا مشکل هست:

1- اول اینکه حتی با برنامه ai suite 3 هم حالت اول و دومِ فن، سرعتشون یکیه، حدودا 1200 .
    (با اینکه توی محیط بوت، سرعت مثل گذشته روی 800 هست)

2- دوم اینکه قبلا، به نسبتِ افزایشِ فعالیت کامپیوتر، سرعت فن هم بیشتر میشد؛ ولی این چند وقته سرعت فن خودکار بیشتر نمیشه و باید دستی تغییر کنه.

میبخشی که طولانی شد.

برنامه SpeedFan رو امتحان کردم، آموزشش رو دیدم ولی انگار روی سیستمم، اصلا فن رو نشون نمیده.
    و یه سوال: Armory Crate تنظیمات بایوس رو تغییر میده؟
    ویرایش توسط aalliizz10 : December 29th, 2022 در ساعت 14:14
    پست‌ها
    16,680

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18839
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط aalliizz10 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    فقط دوتا مشکل هست:

1- اول اینکه حتی با برنامه ai suite 3 هم حالت اول و دومِ فن، سرعتشون یکیه، حدودا 1200 .
    (با اینکه توی محیط بوت، سرعت مثل گذشته روی 800 هست)

2- دوم اینکه قبلا، به نسبتِ افزایشِ فعالیت کامپیوتر، سرعت فن هم بیشتر میشد؛ ولی این چند وقته سرعت فن خودکار بیشتر نمیشه و باید دستی تغییر کنه.

میبخشی که طولانی شد.

برنامه SpeedFan رو امتحان کردم، آموزشش رو دیدم ولی انگار روی سیستمم، اصلا فن رو نشون نمیده.
    و یه سوال: Armory Crate تنظیمات بایوس رو تغییر میده؟
    سلام دوست عزیز
    .
    حالت Full Speed ​​همان کاری را که نام می‌گوید انجام می‌دهد -- همیشه با سرعت کامل اجرا می‌شود، بنابراین هرگز سرعتش کم نمی‌شود.

شما فقط می توانید Armory Crate را حذف کنید و اجازه دهید BIOS سرعت فن CPU را کنترل کند. ویدیوی زیر بسیار طولانی است اما مراحل را به خوبی نشان می دهد.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها

خرید بهترین فونت های ایران

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    34

Kaspersky Google-Chrome Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: 3G
    سپاس (اهدایی)
    21
    سپاس (دریافتی)
    11

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام دوست عزیز
    .
    حالت Full Speed ​​همان کاری را که نام می‌گوید انجام می‌دهد -- همیشه با سرعت کامل اجرا می‌شود، بنابراین هرگز سرعتش کم نمی‌شود.

شما فقط می توانید Armory Crate را حذف کنید و اجازه دهید BIOS سرعت فن CPU را کنترل کند. ویدیوی زیر بسیار طولانی است اما مراحل را به خوبی نشان می دهد.

[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    منظورم این بود که توی برنامه Armory Crate ، بعد از چندبار جابجا شدن بین سرعت های مختلف، دیگه برنامه سرعت فن رو از فول اسپید پایین تر نمیاره(مثل این میمونه که روی اون حالتِ سرعت، قفل کنه)؛ یعنی هرچقدر هم که روی سه گزینه ی دیگه ی سرعت کلیک کنم تغییری نمیکنه.
    غیر از اینکه با برنامه ai suite 3 سرعت فن رو کاهش بدم.

ممنون همین کارو میکنم ببینم چه تغییری میکنه.
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)