درود:
با توجه به تصویر ضمیمه سوالاتم م اینه که :
1) در برنامه Corel video Studio در بخش انتهایی و خروجی گرفتن- در قسمت مشخص شده با ماوس برنامه امکان استفاده از CUDA برای رندرینگ رو میده- آیا در صورت تهیه گرافیکی مثل 3060 Ti - عمل رندرینگ نسبت به Cpu i5 11400F فعلی بنده- سریعتر انجام میشه و چند در صد مثلا؟ آخه الان با این سی پی یو (هر چند میدونم تخصصی این کار نیست و مدل میان رده ساده اییه ) بنظرم طولانی میاد بالاخص وقتی که با فایل TS.* کار میکنم و میخام خروجی MPEG4 بگیرم. آیا باید نرم افزار رو عوض کنم و مثلا برنامه سریعتری نسبت به سخت افزارم انتخاب کنم؟ آیا باید ابتدا کانورت TS به MPEG4 انجام بدم بعد ادیت کنم و خروجی MPEG4 بگیرم؟ (ضمنا میزان رم هم 2X16 GB DDR4 3200 هست).
2) برای اینکه همزمان در فایل خروجی عمل فشرده سازی برای کاهش حجم انجام بشه چی استفاده کنم بهتره؟ (بازم با توجه به سخت افزارم و البته غیر از Adobe Premier).
3) آیا باید Corel رو کنار بزارم؟ آخه با توجه به شکل دوم -قابلیت Multi Trim Video برای جستجوی سریع فایل ویدیویی و برش دادن بخشهای زاید فوق العاده جذاب و کاربردی هست برام که در هیچ برنامه مشابهی به این دقت نمیبینم یا شایدم من اطلاعم کمه !!!
ممنون میشم مورد وار اطلاعات ارزشمندتون رو باهام به اشتراک بزارید- اجرتون با حق متعال.