رندرینگ در برنامه Corel video Studio تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: رندرینگ در برنامه Corel video Studio

پست‌ها
    172

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

پیش فرض رندرینگ در برنامه Corel video Studio

درود:
    با توجه به تصویر ضمیمه سوالاتم م اینه که :
    1) در برنامه Corel video Studio در بخش انتهایی و خروجی گرفتن- در قسمت مشخص شده با ماوس برنامه امکان استفاده از CUDA برای رندرینگ رو میده- آیا در صورت تهیه گرافیکی مثل 3060 Ti - عمل رندرینگ نسبت به Cpu i5 11400F فعلی بنده- سریعتر انجام میشه و چند در صد مثلا؟ آخه الان با این سی پی یو (هر چند میدونم تخصصی این کار نیست و مدل میان رده ساده اییه ) بنظرم طولانی میاد بالاخص وقتی که با فایل TS.* کار میکنم و میخام خروجی MPEG4 بگیرم. آیا باید نرم افزار رو عوض کنم و مثلا برنامه سریعتری نسبت به سخت افزارم انتخاب کنم؟ آیا باید ابتدا کانورت TS به MPEG4 انجام بدم بعد ادیت کنم و خروجی MPEG4 بگیرم؟ (ضمنا میزان رم هم 2X16 GB DDR4 3200 هست).

2) برای اینکه همزمان در فایل خروجی عمل فشرده سازی برای کاهش حجم انجام بشه چی استفاده کنم بهتره؟ (بازم با توجه به سخت افزارم و البته غیر از Adobe Premier).

3) آیا باید Corel رو کنار بزارم؟ آخه با توجه به شکل دوم -قابلیت Multi Trim Video برای جستجوی سریع فایل ویدیویی و برش دادن بخشهای زاید فوق العاده جذاب و کاربردی هست برام که در هیچ برنامه مشابهی به این دقت نمیبینم یا شایدم من اطلاعم کمه !!!

ممنون میشم مورد وار اطلاعات ارزشمندتون رو باهام به اشتراک بزارید- اجرتون با حق متعال.
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست corel-jpg   multi-trim-jpg  
    ویرایش توسط saeed59skh : December 26th, 2022 در ساعت 19:35
    پست‌ها
    16,725

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18855
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    با توجه به تصویر ضمیمه سوالاتم م اینه که :
    سلام دوست عزیز
    .
    یه توضیح برای دیگر کاربران هم بدیم:

سیستم مورد نیاز نسخه Uitimate

• Operating system: Windows11, Windows 10, Windows 8,64 bit only
    • Processor: Core i3 or AMD A4 series for standard videos. Intel Core i7 or AMD Athlon A10 for HD and UHD videos
    • RAM: 4 GB or higher, 8+ GB highly recommended for HD and UHD videos
    • Graphics Card: Minimum display resolution: 1366 x 768, minimum 512 MB VRAM or higher recommended for hardware acceleration
    • Sound Card: Windows-compatible sound card
    • Hard drive space: Minimum 10 GB for full installation

سیستم مورد نیاز نسخه Pro

• Operating system: Windows11, Windows 10, Windows 8, 64 bit only
    • Processor: Core i3 or AMD A4 series for standard videos. Intel Core i7 or AMD Athlon A10 for HD and UHD videos
    • RAM: 4 GB or higher, 8+ GB highly recommended for HD and UHD videos
    • Graphics Card: Minimum display resolution: 1366 x 768, minimum 512 MB VRAM or higher recommended for hardware acceleration
    • Sound Card: Windows-compatible sound card
    • Hard drive space: Minimum 6 GB for full installation

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    آخه الان با این سی پی یو (هر چند میدونم تخصصی این کار نیست و مدل میان رده ساده اییه ) بنظرم طولانی میاد بالاخص وقتی که با فایل TS.* کار میکنم و میخام خروجی MPEG4 بگیرم
    فرمت TS جزو فرمت های ورودی Corel نیست،شاید به این خاطر مشکل داره

فرمت های ورودی:
    Import Formats

• Video: AVCHD (.M2T/.MTS), [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], DV, DVR-MS, GIF89a, HDV, [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]2 (H.264/HEVC1), MPEG-1/-2/-4(H.264/HEVC1), TOD, UIS, UISX, [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], XAVC S, [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ], Non-encrypted DVD titles
    • 360 Video: equirectangular, single fisheye, dual fisheye
    • Audio: AAC, AC3, Aiff, AMR, AU, CDA, M4A, MOV, MP2, MP3, MP4, MPA, OGG, WAV, WMA
    • Image: BMP, GIF, JPG, MPO, PNG, PSD, PSPImage, TGA, TIF/TIFF, UFO, WBM, WBMP, WMF, Camera RAW

2) برای اینکه همزمان در فایل خروجی عمل فشرده سازی برای کاهش حجم انجام بشه چی استفاده کنم بهتره؟ (بازم با توجه به سخت افزارم و البته غیر از Adobe Premier).
    در این مود اطلاعی ندارم،از نظر فشرده سازی به ترتیب زیر هست:

MPEG-4
    DivX
    MP4
    AVI
    WMV

آیا باید Corel رو کنار بزارم؟ آخه با توجه به شکل دوم -قابلیت Multi Trim Video برای جستجوی سریع فایل ویدیویی و برش دادن بخشهای زاید فوق العاده جذاب و کاربردی هست برام که در هیچ برنامه مشابهی به این دقت نمیبینم یا شایدم من اطلاعم کمه !!!

برای مشاهده‌ی تصویر در ابعاد کوچک‌تر کلیک کنید.
    لزومی نداره وقتی با این نرم افزار راحت کار می کنید از برنامه دیگه ای استفاده کنید مگر نیاز به ابزار بهتری داشته باشید،در هر حال برنامه های زیر هم خوب هستند:

DaVinci Resolve قدرتمند و دارای ابزار حرفه ای

CyberLink PowerDirector 365 بهترین برای ابزار و سهولت استفاده

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها

خرید بهترین فونت های ایران

کانال تلگرامی من

سلام هر ورژنی از نرم افزار کورل ویدئو را می خوام روی لپ تاپ یا کامپیوترم نصب کنم یک پیغام میده و دیگه جلوتر نمی ره ونصب نمی شه ممکنه راهنمایی کنید مشکل چیه و چیکار باید بکنم 2018 - 2019- 2021-2022 هیچکدوم نشد البته نسخه 64 بیتی . روی لپ تاپم ویندوز 10 و روی کامپیوترم ویندوز 7 دارم .ممنون screenshot-2023-02-04-132518-jpg

screenshot-2023-02-04-132435-jpg

screenshot-2023-02-04-132340-jpg
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست screenshot-2023-02-04-132518-jpg   screenshot-2023-02-04-132435-jpg   screenshot-2023-02-04-132340-jpg  
    پست‌ها
    16,725

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18855
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط rebazartaz [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام هر ورژنی از نرم افزار کورل ویدئو را می خوام روی لپ تاپ یا کامپیوترم نصب کنم یک پیغام میده و دیگه جلوتر نمی ره ونصب نمی شه ممکنه راهنمایی کنید مشکل چیه و چیکار باید بکنم 2018 - 2019- 2021-2022 هیچکدوم نشد البته نسخه 64 بیتی . روی لپ تاپم ویندوز 10 و روی کامپیوترم ویندوز 7 دارم .ممنون
    سلام دوست عزیز
    .
    دو مورد زیر رو بررسی کنید:

1-نرم افزار امنیتی مثل آنتی ویروس یا هر برنامه دیگه ای مانع نصب برنامه هست.

2-قبلاََ نسخه ای از برنامه روی سیستم نصب بوده ولی به صورت کامل حذف نشده.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها

خرید بهترین فونت های ایران

کانال تلگرامی من
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)