سلام
چطور میشود فهمید که رایانه 64 بیتی است یا 32 بیتی؟
لطفا هم برای ویندوز XP راهنمائی کنید و هم در لینوکس.
سلام
چطور میشود فهمید که رایانه 64 بیتی است یا 32 بیتی؟
لطفا هم برای ویندوز XP راهنمائی کنید و هم در لینوکس.
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام دوست عزیز
.
روی Start و سپس Run کلیک کنید.
sysdm.cpl را تایپ کرده و روی OK کلیک کنید.
روی تب General کلیک کنید. سیستم عامل به صورت زیر نمایش داده می شود:
برای سیستم عامل نسخه 64 بیتی: Windows XP Professional x64 Edition Version Year در زیر System ظاهر می شود.
برای سیستم عامل نسخه 32 بیتی: Windows XP Professional Version Year در قسمت System ظاهر می شود.
این ویدیو رو ببینید
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
سلام آقا محمود.
روی دکمه ی سپاس کلیک کردم جواب آمد که من اجازه ندارم از آن دکمه استفاده کنم. بهرحال بدین وسیله هم عرض سپاس دارم و هم بدنبال بحث پرسشی دارم و آن اینه که اصولا روی سیستم های 64 بیتی میشود سیستم عامل 32 بیتی نصب کرد ؟
و بیشتر منظورم این بود که خود رایانه(سخت افزار) را چطور تشخیص بدیم که 32 بیتی است یا 64
ویرایش توسط دخو : January 9th, 2023 در ساعت 09:30
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام دوست عزیز
.
روی سیستم 64 بیت میشه 32 بیت نصب کرد ولی این کار رو انجام ندین بهتره چون اون قدرت سیستم هدر میره یعنی بهتر هست 64 بیت نصب بشه تا از توان کامل سیستم استفاده کنه.
برنامه پیوست رو نصب کنید.در همون پست قبل که نگاه کنید وقتی روی سیستمی 32 بیت نصب باشه 32 بیته حالا فکر نکنم سیستمی به این صورت باشه
![]()
با سلام مجدد و تشکر از پاسخ دقیقتان.
این عکس از مشخصات سیستم را ببینید. ظاهرا 64 بیتی است. آیا درست متوجه شدم؟یعنی میشود لینوکس 64 بیتی رویش گذاشت؟
روی این سیستم قبلا ویندوز XP بود و بعد لینوکس xubuntu 18.4 که 32بیتی بود.
![]()
32 بیت دیگه منقضی شد اصلا طرفش نرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)