امکان و نحوه برش بخش بلا استفاده کیس؟؟؟ تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 19

موضوع: امکان و نحوه برش بخش بلا استفاده کیس؟؟؟

پست‌ها
    172

Firefox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از ADSL-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

پیش فرض امکان و نحوه برش بخش بلا استفاده کیس؟؟؟

سلام عرضم بخدمت که کارت گرافیکی جدید گرفتم که مقداری در تخمین طولش برای جاگیری در کیس اشتباه کردم و الان زایده محفظه دی وی دی رام ها که نیازی بهشون ندارم سد راه شده و جا نمیره. الغرض میخام اون قسمت نشون داده شده مستطیلی رو ببرم تا جا بشه =با چه ابزاری این لایه کم ضخامت آلومینیومی میشه برش داد؟ خودم میتونم ؟ یا به کی بدم برام برش بده میخام مختصری هم تمیز در بیاد.ممنونم.

img_20230114_233859-jpg

img_20230114_195610-2-jpg
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست img_20230114_233859-jpg   img_20230114_195610-2-jpg  
    پست‌ها
    16,700

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18845
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    سلام عرضم بخدمت که کارت گرافیکی جدید گرفتم که مقداری در تخمین طولش برای جاگیری در کیس اشتباه کردم و الان زایده محفظه دی وی دی رام ها که نیازی بهشون ندارم سد راه شده و جا نمیره. الغرض میخام اون قسمت نشون داده شده مستطیلی رو ببرم تا جا بشه =با چه ابزاری این لایه کم ضخامت آلومینیومی میشه برش داد؟ خودم میتونم ؟ یا به کی بدم برام برش بده میخام مختصری هم تمیز در بیاد.ممنونم.
    سلام دوست عزیز
    .
    اگر کیس رو عوض کنید بهتر هست،برای برش هم می تونید از اره آهن بر استفاده کنید.قسمت های برش خورده رو هم با چسب برق بپوشونید تا مشکلی پیش نیاد.

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال اطلاع رسانی لایسنس برنامه ها

خرید بهترین فونت های ایران

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    172

سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    اگر کیس رو عوض کنید بهتر هست
    جدیدا و از تابستون سال گذشته تا پاییز امسال تیکه تیکه 39 ملیون هزینه باندل جدید نسل ۱۱ و پاور و گرافیک کردم دیگه فعلا بودجه یه قرون اضافه هم نمیخام فعلا و کیس چندملیون دیگه.تهویه هواش خوبه و سی پی یو و گرافیک قبلی تو تابستون با استفاده من، بالاتر از 58 و 60 نبودن تو این کیس- کابل منیجمت و امکانات‌ کیس های جدید هم عطایش به لقایش بخشیدم.
    پست‌ها
    172

سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

واقعیتش خودمم موندم و تصمیم برام سخته:
    1) اگر ببرم صافکار برام برش بده =شهر خودم فردکاربلد ماهری نمیشناسم-وانگهی بهم میخندن برای یه برش ساده یه کیس بغل و ... -اکثرا هم از هر کی اعم از آلومینیوم ساز و ... میپرسم میگن خودت با قیچی ببر ما ببریم دندونه دندونه س و فرزکاری نداریم. موندم خودمم.
    2) اگر دست دو بگیرم چه نکاتی برای سلامت و اوکی بودنش باید در نظر بگیرم؟ ضمنا حضوری ممکنه مدل دلخواه جور نشه و خرید آنلاین مثلا ایسام و ... هم در نظر بگیرم که با توجه به هزینه سنگین ارسال - چه جوریه معامله از لحاظ مهلت تست و ... که مشکل دار باشه عودت و هزینه ش و ... برنامه میشه.
    3) اگر نو بخام بگیرم ضمن اینکه اقتصادی و ارزون میخام- در کنارش چه مواردی لحاظ کنم با توجه به سخت افزارهای جدید- تعداد فن و تهویه هوا -محکم بودن- امکان فن اضافه- جایگاه ها-محل بالا یا پایین پاور- و متریال و اینا؟؟؟ پارمترهای دیگه و مهم چین؟
    خب ارزون و مناسب و این موارد در نظر بگیریم چی پیشنهاد میکنین و قیمت؟
    ممنون اگر دوستان همراهیم کنن
    پست‌ها
    16,700

سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18845
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed59skh [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    1) اگر ببرم صافکار برام برش بده =شهر خودم فردکاربلد ماهری نمیشناسم-وانگهی بهم میخندن برای یه برش ساده یه کیس بغل و ... -اکثرا هم از هر کی اعم از آلومینیوم ساز و ... میپرسم میگن خودت با قیچی ببر ما ببریم دندونه دندونه س و فرزکاری نداریم. موندم خودمم.
    سلام دوست عزیز
    .
    برش کیس کاری نداره باید خط بکشید (یعنی گونیا کنید کج نباشه) بعد با استفاده از اره آهن بر (قبلش قطعات رو خارج کنید تا آسیب نبینه) برش بدین و برای اینکه

قسمت برش خورده به دست و سیم ها آسیب نزنه با چسب برق بپوشونید.

2) اگر دست دو بگیرم چه نکاتی برای سلامت و اوکی بودنش باید در نظر بگیرم؟ ضمنا حضوری ممکنه مدل دلخواه جور نشه و خرید آنلاین مثلا ایسام و ... هم در نظر بگیرم که با توجه به هزینه سنگین ارسال - چه جوریه معامله از لحاظ مهلت تست و ... که مشکل دار باشه عودت و هزینه ش و ... برنامه میشه.
    اولین نکته این هست که قطعات درست داخل کیس قرار بگیره و نیاز نباشه تغییرش بدید.

) اگر نو بخام بگیرم ضمن اینکه اقتصادی و ارزون میخام- در کنارش چه مواردی لحاظ کنم با توجه به سخت افزارهای جدید- تعداد فن و تهویه هوا -محکم بودن- امکان فن اضافه- جایگاه ها-محل بالا یا پایین پاور- و متریال و اینا؟؟؟ پارمترهای دیگه و مهم چین؟
    خب ارزون و مناسب و این موارد در نظر بگیریم چی پیشنهاد میکنین و قیمت؟
    ممنون اگر دوستان همراهیم کنن
    لیست تمام قطعاتی که استفاده می کنید رو بنویسید:

-مادربورد_پاور_کارت گرافیک_فن (یکی یا بیشتر+مدل) و...

پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله فرمود: همانا فاطمه، سرور زنان عالَم است. (بحار الانوار، ج 25، ص 360)

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    172

سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

در ادامه اگه اجازه بدین (قبل از پرداختن به مساله خرید کیس نو) صحبت ها و سوالات و فکرای جدید دارم لطفا:

1))
    بعضی از رفقام (فیزیکی -حضوری -منظورمه نه مجازی و فروم) همین مشکلمو مطرح کردم -انتقادهایی کردن که ذهنمو مشغول کرد که این سوالات مطرح شد برام :
    چرا میگن که :
    چرا برش ندم و دست دو بگیرم؟
    چرا باید فاتحه کارت گرافیکی 3060 Ti داخل این کیس خونده شه ؟
    چرا درب کیس رو هیچوقت نبندم؟
    برای تایید یا رد این نظرات >> دوس دارم با اجازه تون (اگه حوصله تون سر نره و دقت بفرمایید) - عکسایی از تمامی جوانب کیس فعلی بزارم و متقاعد بشم که آیا درسته یا خیر؟

2) از همفکری با رفیق شفیقم یه راه خیلی ساده گفت برای اینکه نه برش بدم محفظه رو که ناقص بشه-- و نه هزینه کیس مجدد بدم (نه آک نه دست دو) اونم اینکه پرچ های محفظه دی وی دی رام ها رو از جلو و بالای کیس باز کنم (طبق تصاویر اون دو تصویری که توشون فلش های قرمز زدم). و البته فک کنم بشه که از قید دی وی دی رام میگذرم چون دی وی دی لپ تاپمو که به حالت یو اس بی تیدیل کردم برای پی س یهم اسفاده میکنم- منتها تو خونه با چه ابزاری بدون صدمه به کیس میشه باز کرد یا ابزار خاصی میخاد؟ شایدم بهتر باشه بدم بیرون آلومینیوم ساز بی دردسر و صدمه دو ثانیه ای باز کنه-- ضمنا پرچ باز شده سوراخ صدمه میبینه و دیگه نمیشه پرچ مجدد کرد؟

1-jpg 2-jpg 3-jpg 4-jpg 5-jpg 6-jpg 7-jpg 8-jpg 9-jpg

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 1-jpg   2-jpg   3-jpg   4-jpg   5-jpg  

6-jpg   7-jpg   8-jpg   9-jpg  
    پست‌ها
    16,700

سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18845
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

) از همفکری با رفیق شفیقم یه راه خیلی ساده گفت برای اینکه نه برش بدم محفظه رو که ناقص بشه-- و نه هزینه کیس مجدد بدم (نه آک نه دست دو) اونم اینکه پرچ های محفظه دی وی دی رام ها رو از جلو و بالای کیس باز کنم (طبق تصاویر اون دو تصویری که توشون فلش های قرمز زدم). و البته فک کنم بشه که از قید دی وی دی رام میگذرم چون دی وی دی لپ تاپمو که به حالت یو اس بی تیدیل کردم برای پی س یهم اسفاده میکنم- منتها تو خونه با چه ابزاری بدون صدمه به کیس میشه باز کرد یا ابزار خاصی میخاد؟ شایدم بهتر باشه بدم بیرون آلومینیوم ساز بی دردسر و صدمه دو ثانیه ای باز کنه-- ضمنا پرچ باز شده سوراخ صدمه میبینه و دیگه نمیشه پرچ مجدد کرد؟
    سلام دوست عزیز
    .
    1-محفظه دی وی دی رو باز کنین و بعد کارت گرافیک رو قرار بدین، دو نکته هست، اول اینکه کارت گرافیک به هیچ قسمتی از کیس یا قطعات دیگه تماس نداشته باشه

چون ممکنه تخلیه الکتریکی یا اتصال رخ بده

2-حتما چک کنین که مادربردتون توان نگه داشتن این کارت رو داشته باشه

بعد اینکه نصب کردین یه عکس برام بفرستین

برای مدل کیس هم باید طول کارت گرافیک رو اندازه بگیرین

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    172

سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

حقیقتش چون تو کارای فنی اصلا دستی ندارم، و فقط اسمبل های معمولی تو کیس آماده انجام دادم- نمی‌دونم که کدوم یکی از دو راه احتمال صدمه به کیس کمتره، هر چند برش گوشه ای از اون محفظه سی دی های بلا استفاده، بظاهر صدمه زننده س اما قاب در کیس حفظ میشه و دی وی دی بی مکان نمی‌مونه و بخام فن جدید اضافه کنم تو این محفظه کیپ قالب میشه - در آوردن محفظه با پرچ هاش هم بظاهر تمیز کاریه و برش محفظه نداره اما مطمئن نیستم فشار وارده دریل و ... ، چارچوب کیس لق نزنه و از فرم نیفته.

برا همینه که نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم؟ با توجه به توضیحات که دقیق شرح دادم ، واقعا کدوم؟
    پست‌ها
    16,700

سپاس (اهدایی)
    18944
    سپاس (دریافتی)
    18845
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

برا همینه که نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم؟ با توجه به توضیحات که دقیق شرح دادم ، واقعا کدوم؟
    سلام دوست عزیز
    .
    صد درصد خرید کیس جدید بهتر هست،لطفاََ مدل مادربورد و اندازه طول کارت گرافیک رو بنویسید.

کانال تلگرامی من
    پست‌ها
    172

سپاس (اهدایی)
    97
    سپاس (دریافتی)
    29

نقل قول نوشته اصلی توسط محمود 8080 [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    حتما چک کنین که مادربردتون توان نگه داشتن این کارت رو داشته باشه
    از کجا؟سایت سازنده اینا رو مشخص نمیکنه که؟ یا للعجب یا خدا نگین لطفا انشااله ساپورت میکنه
    B560M DS3H V2 گیگابایت
+ ارسال تاپیک جدید
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)