سلام دوستان بازی The Lord of the Rings - The Battle for Middle-Earthنصب کردم به چه بدبختی داخل بازی میشم بعد چند دقیقه کوتاه تمام افراد میمیرن و گیم اور میشم محبت میکنید جواب بدین خیلی بازی نوستالزیک هست میخوام بازیش کنم باتشکر
سلام دوستان بازی The Lord of the Rings - The Battle for Middle-Earthنصب کردم به چه بدبختی داخل بازی میشم بعد چند دقیقه کوتاه تمام افراد میمیرن و گیم اور میشم محبت میکنید جواب بدین خیلی بازی نوستالزیک هست میخوام بازیش کنم باتشکر
نه بازی یاد دارم ولی چند مدلش دان کردم به تازگی تا اجرا بشه ابتدا اصلا کرش میکرد بعد یکی از دوستان اموزش داد الان داخل بازی میره ولی داری بازی میکنی به یکباره تمام افراد میمیرن گیم اور به هزار بدبختی و سیو لحظه ای مرحله اول رد کردم در مرحله بعدم همینه ابتدا فکر کردم از کد تقلب الان میبینم از اون نیست
ممنونم از پاسخگویی سریع فیلتر شکن چه گوشی چه رایانه جواب نمیده با ما مشکل دارن الان بیسفون که اصلا نمیاد بالا هرچی کلیک میکنم فری گیتم که از کار افتاد بعد جریانات مهرماه گوشیم انواع اقسام از همه گرفتم که اونم جواب نمیده سرعت بسیار پایین اونم یه بار وصل میشه صد بار نه اگه فیلتر شکن خوب سراغ دارین ممنون میشم بزارین یا اسمشو بگین این مشکل در ویندوز 10دارم که پس از مدتی بیسفون دیگه کار نمیکنه نهایت یه هفته بعدش انگار وجود نداره در مورد بازیم نسخه hoodlum از سایت دانلودها دان کردم که کرش میکرد بعد نسخه فشرده بدون کرک R.G.Mechanics نصب کردم که همون مشکل داشت اصلا داخل بازی نمیرفت اخطار میداد تا نظر یکی از دوستان اجرا کردم که درست شد ولی این مشکل جدید ظاهر شد نظر دوستمون هم این بود
در نهایت اگر بازی باز هم خطا داد زمان اجرا (برا من داده بود) و اسم ارور “EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION” بود، دلیل این خطا اینه که سیستم اجازه ایجاد یک فایل با اسم options.ini رو در مسیر C:\Users\[your login name]\AppData\Roaming\My Battle for Middle-earth(tm) (برا من My Battle for Middle-earth Files\… بود) رو نمیده.
برای رفع این خطا اگر شما تو این مسیر همچین فایلی رو نمیبینید، یک فایل تکست باز کنید و این چیزا رو که در ادامه عرض میکنم رو داخلش کپی کنید و فایل تکست رو با اسم و پسوند Options.ini تو همین مسیر ذخیره کنید:
AllHealthBars = yes
AlternateMouseSetup = no
AmbientVolume = 50
AudioLOD = High
Brightness = 50
FixedStaticGameLOD = UltraHigh
FlashTutorial = 0
HasSeenLogoMovies = yes
HeatEffects = yes
IdealStaticGameLOD = VeryLow
IsThreadedLoad = yes
MovieVolume = 70
MusicVolume = 70
Resolution = 1600 1200
SFXVolume = 70
ScrollFactor = 50
StaticGameLOD = UltraHigh
TimesInGame = 9
UnitDecals = yes
UseEAX3 = no
VoiceVolume = 70 که کار کرد رفت داخل بازی که مشکل بعد شروع شد که میمیرن
سلام دوست عزیز
.
2 تا کرک پیوست کردم،اولی 10 مگابایت هست اون رو از حالت فشرده خارج ( پسورد gbw ) و فایل game.dat رو در پوشه بازی کپی کنید.
کار نکرد اون رو حذف و دومی رو کپی کنید.
یه فایل Patch و Save بازی هم پیوست شد،اگر حل نشد از save بازی استفاده کنید و ببینید در مراحل دیگه هم این مشکل هست یا خیر
مسیر save بازی:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)