سلام دوستان ، لطفا راهنمایی کنید لپ تاپ ایسر ویندوزش یهو بالا نیومدن صفحه سیاه و کد مینویسه و تک بوق میزنه فک کنم مشکل رم باشه چطور درستش کنم
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید مرسی
سلام دوستان ، لطفا راهنمایی کنید لپ تاپ ایسر ویندوزش یهو بالا نیومدن صفحه سیاه و کد مینویسه و تک بوق میزنه فک کنم مشکل رم باشه چطور درستش کنم
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید مرسی
سلام لپ تاپ منم ایسوس هست و همین مشکل و داشت بردم تعمیراتی گفتن بخاطر باتریش هست و خیلی قدیمی شده دیگه باتریش هم موجود نیست
پرتو کلینیک - درمان بیماری های نشیمنگاهی با لیزر
ببین الان برقو کابلو قطع کردم تا خاموش شده چجوری عکس بگیرم؟ یعنی دوباره روشن کنم ایراد نداره؟
سلام دوست عزیز
.
برای حل مشکل باید بدونیم چی نوشته و اخطار برای چی هست.
برای دسترسی به فایل ها باید از یه نسخه لایو ویندوز یا لینوکس استفاده کنید،اگر مشکل دیگه ای نباشه می تونید به فایل ها دسترسی داشته باشید.
باتریم که باید عوض شه ویندوزمم همینطور فقط الان چکار کنم عکسا و فیلمنامه پاک نشه
سلام ببخشید من وقتی سیستممو روشن میکنم صفحه کلا مشکی میشه و همه Fها رو باهم میزنم بعدش بالا میاد مشکلش چیه؟
هرموکا؛ مجله سلامتی و زیبایی
سلام دوسست عزیز
.
این گزینه ها رو بررسی کنید.
- مشکل در اتصال مانیتور یا کابل ها: مطمئن شوید که مانیتور به درستی به کامپیوتر متصل شده است. کابل ها را بررسی کنید تا مطمئن شوید که محکم وصل شده اند و هیچ آسیبی ندیده اند.
- مشکل در درایور کارت گرافیک: درایور کارت گرافیک خود را به روز کنید یا آن را مجدداً نصب کنید.
- مشکل در کارت گرافیک: کارت گرافیک شما ممکن است خراب باشد.
- مشکل در مادربرد: مادربرد شما ممکن است خراب باشد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)