سرقت ارز دیجیتال در هنگام جا به جایی ارز تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: سرقت ارز دیجیتال در هنگام جا به جایی ارز

پیش فرض سرقت ارز دیجیتال در هنگام جا به جایی ارز

سلام
    من یه مشکلی در خصوص انتقال ارز دیجیتال برام پیش اومده دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
    امروز میخواستم مقداری ارز دیجیتال تتر رو به کیف پول یه شخصی منتقل کنم.
    اون شخص آدرس کیف پولش رو بهم داد که ارز رو براش بزنم.
    من هم آدرسی که برام فرستاده بود رو عینا Copy کردم و در کیف پول شخصی خودم Past کردم که از طریق کیف پول خودم ارز رو براش ارسال کنم.
    ارز رو انتقال دادم و به اون شخص اطلاع دادم که ارز رو به آدرسی که بهم داده بود انتقال دادم اما اون شخص بهم گفت هیچی دریافت نکرده.
    بعد از بررسی بیشتر و مراجعه به بخش history کیف پول متوجه شدم ارز به جای اینکه به آدرسی که اون شخص بهم داده بوده بره به آدرس دیگه ای رفته در صورتیکه من عینا آدرس رو Copy کرده بودم.
    شک کردم که شاید کسی سیستم یا کیف پول من رو هک کرده و در زمان انتقال ارز، آدرس کیف پول خودش رو با آدرس اصلی جایگزین کرده و ارز به کیف پول هکر منتقل شده.
    آیا دوستان کسی در این خصوص تجربه داره که آیا چنین چیزی ممکنه که کیف پول یا سیستم به این شکل هک بشه؟

سلام دوست عزیز
    بله متاسفانه جدیدا ویروس هایی ساخته شدن که کارشون سرقت از ولت های ارز دیجیتال هست.
    این ویروس ها به این صورت عمل میکنن که وقتی شما آدرس یک کیف پول رو در کلیپ برد Copy میکنید، ویروس تشخیص میده که چیزی که در حال حاضر در کلیپ برد کپی شده آدرس یک ولت ارز دیجیتال هست و به محض تشخیص این موضوع، ویروس آدرس هکر رو جایگزین آدرس کپی شده میکنه و بعد از Past کردن آدرس، در واقع به جای Past شدن آدرسی که شما کپی کرده بودید، آدرس کیف پول هکر Past میشه و اگر بی دقتی کنید و قبل از زدن دکمه Send آدرس Past شده رو چک نکنید و پول رو انتقال بدید پول به آدرس هکر منتقل میشه.

ای وای اگر میدونستم چنین ویروسی وجود داره قبل از زدن دکمه Send حتما آدرس Past شده رو یکبار دیگه چک میکردم
    من الان تست کردم و هر آدرس ولتی رو که Copy میکنم تغییر میکنه و وقتی Past میکنم میبینم اون آدرسی که من کپی کردم نیست و یه آدرس دیگه هست که ظاهرا آدرس ولت هکر هست.
    متاسفانه این ارزی که منتقل کردم ظاهرا دیگه دزدیده شده و قابل برگشت نیست. حالا چطور میتونم از شر این ویروس خلاص بشم که مجددا پولم رو ندزده؟

خواهش میکنم دوست عزیز
    شما که روی سیستمتان ولت ارز دیجیتال دارید حتما باید از یک آنتی ویروس خیلی قوی استفاده کنید. توصیه من Kaspersky Internet Security هست. ابتدا دانلود و نصبش کنید و لایسنس کسپرسکی رو هم تهیه کنید و بعد از فعالسازی آپدیتش کنید. بعد که آنتی ویروس رو آپدیت کردید کل سیستم رو Full Scan کنید. Full Scan ممکنه زمان زیادی ببره صبور باشید و منتظر بمونید تا اسکن کامل بشه. اسکن که کامل شد لیستی از ویروس هایی که پیدا کرده رو نمایش میده و ازتون میرسه چه عملی روی اونها انجام بشه که گزینه Resolve رو انتخاب کنید تا ویروس ها رو پاک کنه.

ممنون از شما
    من کسپرسکی اینترنت سکیوریتی رو دانلود و نصب کردم و آپدیتش هم کردم.
    و بعد گذاشتم کل سیستم رو اسکن کرد و یک ویروسی با نام Trojan-Banker.Win32.CryptoShuffler.gen روی سیستم پیدا کرد.
    آیا تغییر آدرس ولت ارز دیجیتالی که کپی کرده بودم کار همین تروجان بوده؟

بله دوست عزیز دقیقا کار همین تروجان بوده. تروجان CryptoShuffler کارش همین جایگزین کردن آدرس ولت هکر با آدرس ولت کپی شده در کلیپ برد هست. همه محصولات کسپرسکی این تروجان رو با نام Trojan-Banker.Win32.CryptoShuffler.gen شناسایی میکنن.

ممنون از شما
    بعد از پیدا کردن این تروجان توسط کسپرسکی نرم افزار قرمز شد و هشدار پیدا شدن ویروس داد و یه پیام نشان داد که نوشته بود Disinfect and restart the computer
    من همین گزینه رو انتخاب کردم و شروع کرد به اسکن کردن و بعد سیستم رو یکبار ریستارت کرد و سیستم بالا اومد. الان کسپرسکی سبز شده آیا معنیش این هست که تروجان به طور کامل از سیستم حذف شده؟

خواهش میکنم
    بله اگر کسپرسکی سبز شده یعنی تروجان رو از سیستم حذف کرده و الان همه چیز OK هست.

بله کسپرسکی سبز شده. البته برای اطمینان بیشتر باز زدم یکبار دیگه هم سیستم رو Full Scan کنه که خیالم از این بابت راحت بشه.
    باز هم از راهنمایی شما ممنونم
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)