سلام وقت بخیر
بنده از سیستم عامل Lubuntu استفاده میکنم.
یه مشکلی که هست اینه که امکان اجرای ویدئو وجود نداره البته بعضی هاشونو میاره.
با نرم افزارهای vlc و smplayer و mpvmedia امتحان کردم.
لطفا راهنمایی فرمایید
سلام وقت بخیر
بنده از سیستم عامل Lubuntu استفاده میکنم.
یه مشکلی که هست اینه که امکان اجرای ویدئو وجود نداره البته بعضی هاشونو میاره.
با نرم افزارهای vlc و smplayer و mpvmedia امتحان کردم.
لطفا راهنمایی فرمایید
فرمتشون mkv و mp4 هستند و توی ویندوز امتحان کرده ام
اگر Nvidia داری بیشتر مشکل از عدم سازگاری لینوکس با ان ویدیا است. گمان میکنم اگر بتوانی آخرین نسخه بروز رسانی ان ویدیا را نصب کنی مشکلت حل بشه.
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
با کدام دستور میتوان کارت گرافیک را نصب کرد؟
ویرایش توسط ..عرفان.. : November 18th, 2023 در ساعت 11:43
بنده طبق روش این سایت نصب کردم اما پس از ریستارت کامپیوتر این پیام اومد
من با نرمافزار VLC مشکل داشتم ظاهرا چیز سنگینیه و روی سیستم ضعیف مشکل ایجاد میکنه.
وقتی دستور sudo apt update را وارد میکنی بسیاری از دیتا ها لازم را خود اوبونتو در آپدیت هاش میاره و شما باید فقط مدام سیستم را از طریق همان پیام دهنده ی بروز رسانی خود لوبونتو بروزرسانی کنید. اگر درست نشد پیشنهاد من اینه که لینوکس مینت را جاگذاری(نصب) کنی. چون خیلی از بسته های لازم را خودش داره. از نظر توان رایانه هم چیزبیشتری از لوبونتو نمیخواد. میزکارش هم قشنگتره. البته این نظر من است تا دوستان چه پیشنهادی داشته باشند.
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام دوست عزیز
.
چون سعی کردید درایور جدید نصب کنید این خطا رو دریافت کردید.Nvidia از سال 2016 دیگه برای این کارت گرافیک درایورهای جدیدی منتشر نمیکنه.
برای برطرف کردن این خطا، باید از درایورهای Nvidia 304 Legacy استفاده کنید.
کدک نصب کردین؟ اگر خیر از طریق دستورات زیر نصب و مجدد تست کنید که ویدیوها پخش میشه یا خیر
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
[تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینکها هستند. ]
متشکرم اما نمیتونم وارد لوبونتو بشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)