سلام خسته نباشید
مشکلی دارم این هست که هر هدفون یا هندزفیری که با بلوتوث به سیستم وصل میکنم یه کادر میاد که میگه پسورد وارد کنید. درحالی که من اصلن پسوردی نزاشتم واسه هیچکدوم از هدفونام. و نمیدونم سیستمم چه کدی میخواد
سلام خسته نباشید
مشکلی دارم این هست که هر هدفون یا هندزفیری که با بلوتوث به سیستم وصل میکنم یه کادر میاد که میگه پسورد وارد کنید. درحالی که من اصلن پسوردی نزاشتم واسه هیچکدوم از هدفونام. و نمیدونم سیستمم چه کدی میخواد
سلام دوست عزیز
.
برخی از هدفونها و هندزفریها از رمز عبور پیشفرض استفاده میکنند مثل 0000 یا 1234
اگر قبلاً هدفون یا هندزفری خود را با دستگاه دیگری جفت کرده باشید، ممکن است برای اتصال به دستگاه جدید به رمز عبور جفت شدن نیاز داشته باشید. این رمز عبور را میتوانید از دستگاهی که قبلاً با آن جفت شدهاید پیدا کنید.
این رمز عبور را میتوانید از دستگاهی که قبلاً با آن جفت شدهاید پیدا کنید.[/QUOTE]
سلام
من هدفونمرو دیروز خریدم و هیچ رمزی با هیچ سیستمی واسش نزاشتم و خیلی راحت به گوشیهام وصل میشه. فقط مشکلم زمانی هست که میخوام به بلوتوث کامپیوترم وصلش کنم که میگه پسورد باید وارد کنی درحالی که من هیچ رمز و پسوردی واسش نزاشتم
سلام دوست عزیز
.
به تنظیمات بلوتوث در سیستم خود بروید و لیست دستگاه های جفت شده را بررسی کنید. ممکن است در این لیست رمز عبور هدفون یا هندزفری شما نمایش داده شده باشد.
همچنن بررسی کنید ببینید که گزینه ای هست که برای دستگاه های متصل شده درخواست رمز عبور کنه یا خیر
ممنون از شما. راهنمایی برای سایر دوستان.
0000 رو وارد کردم و هدفونم به کامپیوتروصل شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)