سلام.
میخواستم زبان فارسی را در مینت بکار ببرم ولی دیدم در آن مخزن زبانها اصلا زبان فارسی نداره. چطور میشه زبان فارسی را اجرا کرد یعنی دو زبانه بشه هم انگلیسی و هم فارسی.
سلام.
میخواستم زبان فارسی را در مینت بکار ببرم ولی دیدم در آن مخزن زبانها اصلا زبان فارسی نداره. چطور میشه زبان فارسی را اجرا کرد یعنی دو زبانه بشه هم انگلیسی و هم فارسی.
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام دوست عزیز
.
مرجع زیر رو کلون کنید.
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
به پوشه third_party/lang بروید
کد PHP:.تنها اعضای سایت قادر به دیدن این محتوا هستند. لطفاً وارد شوید و یا برای عضویت رایگان و بیدردسر در سایت کلیک کنید
فایل README.md را باز کنید و دستورالعمل های مربوط به نصب کتابخانه زبان فارسی را دنبال کنید.
فعال کردن زبان فارسی در مینت
- فایل config.yaml را در پوشه mint باز کنید.
- به بخش languages بروید و کد زیر را اضافه کنید:
- فایل config.yaml را ذخیره کنید.
سلام.
من خودم مینت دارم ولی دوستی میخواست توزیع دیگری را نصب کنه بین این دو مورد زیر کدامیک با Nvidia سازگاری بیشتر دارند؟ چون مینت من مدام فریز میشه که جستجو کردم ظاهرا دعوای بین لینوکس و انویدیا است. ولی در عین حال نمیدانم چرا بعضی دوستان دیگرهیچ مشکلی دراین باره ندارند.
MX Linux
LMDE6
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام.
منهم میخوام همین MXLinux را نصب کنم. فقط نمیخوام که اطلاعات پارتیشن Home از بین بره. یکی از دوستان بعد از نصب دوباره ی دبیان خواسته پارتیشن هوم را حفظ کنه ولی پس از نصب حالا دو تا هوم داره یکی که جدید و خالیه و یکی هم هوم قدیم خودش که اطلاعاتش درون اون موجوده. من چکار کنم که همین هوم بشه پارتیشن هوم و دیگه خودش هوم درست نکنه؟
این نرمافزارbleachbit که برای پاکسازی دوره ای لینوکس هست چطوره آیا تاییدش میکنید یا راه بهتری برای پاکسازی های دوره ای لینوکس میشناسید؟
پس از نصب لینوکس چه کارهایی را باید کرد تا لینوکس خراب نشه و روان کار کنه؟ وبیخود فایل های اضافه درست نشه و خلاصه سبک و روان باشه.
سلام.
وتشکر. برای بروز کردن که معمولا خودش آپدیت ها را اعلام میکنه و من فقط باید درپایان کارم بگذارم آپدیت بشه که گمان میکنم همه چیز را آپدیت میکنه و مثلا من نباید دستی گیمپ را آپدیت کنم ولی برای دیفراگ کردن چکار کنم آیا نرمافزار خاصی داره یا دستوری در ترمینال؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)