سلام.
تا همین چند روز پیش راحت فری گیت وصل میشد و راحت تحریم ها را دور میزد ولی نمیدانم چرا دیگه وصل نمیشه و این پیام میاد.
آیا ممکنه توتال از کار انداخته باشدش؟![]()
سلام.
تا همین چند روز پیش راحت فری گیت وصل میشد و راحت تحریم ها را دور میزد ولی نمیدانم چرا دیگه وصل نمیشه و این پیام میاد.
آیا ممکنه توتال از کار انداخته باشدش؟![]()
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام توی گارانتین چهار مورد بود که دوتاش نوشته بود مربوط به تولبار که دستش نزدم ولی دوتای دیگر را ری استور کردم . ولی در بخش trust این نرمافزار با آیکونش بود و جلوش نوشته بود دوبار اجازه داده شده. در block هم هیچ چیزی نبود.
تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
سلام دوست عزیز
.
Trust List اگر برنامه ای رو در این بخش قرار بدین توسط آنتی ویروس اسکن نمیشه.مثلا بازی نصب می کنید و می خواهید کرک حذف نشه در این بخش قرار می دین.
از وقتی این Total نصب کردین وصل نشده؟ ممکن هست فایروال برنامه رو مسدود کرده.
یکبار سیستم رو ریستارت و مجدد تست کنید.
سلام.
خیلی ممنون درست شد. متشکرم.
شرمنده دوست گرامی باز کار نمیکنه. یعنی آن موقع کار کرد ولی دوباره که لپتاپ را بستم و بعد که بازش کردم میبینم باز کار نمیکنه طبق عکسهای زیر . برای همین یکبار هم سیستم را ریستارت کامل کردم بلکه درست کار کنه ولی ظاهرا به سایت مربوطه وصل نمیشه.
اصلا سردر نمیارم که چرا دوباره یک چیزی جلوی اتصالش را میگیره. فکر میکنید اگر توتال را یکبار بردارم و دوباره بگذارم این مشکل حل بشه؟ اصلا حذف توتال مثل ناد32 برنامه خاصی داره یا همینطور با your uninstaller راحت میشه نصب را برداشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)