کارت گرافیک AMD مناسب برای این سیستم. تبلیغات در ترفندستان
+ ارسال تاپیک جدید
نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: کارت گرافیک AMD مناسب برای این سیستم.

پیش فرض کارت گرافیک AMD مناسب برای این سیستم.

سلام

میخواهم کارت گرافیک رایانه ای را که مشخصاتش در عکس نشان داده میشه را با نوع AMD عوض کنم. کارت گرافیک مناسب چه مشخصاتی باید داشته باشد که با این سیستم جور باشد؟ علت عوض کردن کارت گرافیک اینستکه سیستم مدام فریز میشه و دوستان وارد اعتقاد دارند که دلیلش ناسازگاری انویدیا با لینوکس است. و البته هرچه جستجو کردم درایور جدیدی براش پیدا نشد.
    دوستانی هم میگن که اگر سیستم عامل 32 بیتی روی همین رایانه نصب کنی دیگر فریز نمیشود آیا چنین است ودر صورتیکه لینوکس 32 بیتی نصب کنم نسبت به 64 بیتی چه چیزهایی را از دست داده ام؟
    شما پیشنهاد بهتری دارید؟

تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست screenshot_2024-03-12_00-44-31-png  
    ویرایش توسط دخو : March 12th, 2024 در ساعت 01:30
    تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
    پست‌ها
    18,349

360-Internet-Security Cyberfox Windows-10 Irancell
    نوع و سرعت اینترنت: بیش از Wireless-2 Mb/S
    سپاس (اهدایی)
    19292
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

نقل قول نوشته اصلی توسط دخو [تنها اعضای سایت قادر به دیدن لینک‌ها هستند. ]
    دوستانی هم میگن که اگر سیستم عامل 32 بیتی روی همین رایانه نصب کنی دیگر فریز نمیشود آیا چنین است ودر صورتیکه لینوکس 32 بیتی نصب کنم نسبت به 64 بیتی چه چیزهایی را از دست داده ام؟
    شما پیشنهاد بهتری دارید؟
    سلام دوست عزیز
    .
    سیستم ضعیفش هست که ممکنه باعث فریز میشه

پردازنده تک هسته ای و رم دو خیلی ضعیفه

احتمالا ربطی به کارت گرافیک نداشته باشه

بهتر هست سیستم رو عوض کنید

سلام.

سیستم که ظعیف هست چون جیبم هم ظعیفه.
    ولی نمیدانم چرا روی لپتاپی که 1.5 گیگ رم داره ولی مینت 32 بیتی روشه روان داره کار میکنه و تا کنون نشده که فریز بشه و روی این رایانه هم که قبلا زوبونتو و زورین 32 بیتی بود هرگز نشد که فریز بشه. از وقتی لینوکس های 64 را نصب کردم این فریز شدن مدام پیش میاد.
    دوستانی گفتند که باید بگردم و درایور آپدیت برای گرافیکش پیدا کنم ولی چیزی نیافتم. و این پیشنهاد همانها بود که بروم و کارت گرافیک انویدیا را با AMD عوض کنم .
    تاوانی که مردم آگاه برای بی تفاوتی در مورد موضوعات اجتماعی خواهند پرداخت,همانا زندگی کردن در زیر نظر نابخرادان است. (افلاطون)
    پست‌ها
    18,349

سپاس (اهدایی)
    19292
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

ولی نمیدانم چرا روی لپتاپی که 1.5 گیگ رم داره ولی مینت 32 بیتی روشه روان داره کار میکنه و تا کنون نشده که فریز بشه و روی این رایانه هم که قبلا زوبونتو و زورین 32 بیتی بود هرگز نشد که فریز بشه. از وقتی لینوکس های 64 را نصب کردم این فریز شدن مدام پیش میاد.
    سلام دوست عزیز
    .
    اگر تجربه کاربری دارید که نسخه 32 بیتی بهتر هست همون رو نصب کنید.

سیستم که ظعیف هست چون جیبم هم ظعیفه
    ان شاءالله رفع میشه

برنامه Speccy رو نصب و یه تصویر از اطلاعات کامل سیستم بذارید

سلام.

آن Speccy که شما گفتید مثل اینکه برای ویندوزه ولی خود لینوکس یک ابزاری داره که قبلا هم با آن عکسش را گذاشتم. واینهم یک عکس دیگر از تب دیگری همان ابزار نمیدانم همین را میخواستید یا راهنمایی کنید در لینوکس با چه ابزاری میشود کل مشخصات سیستم را بدست آورد.

screenshot_2024-03-14_13-23-08-png
    تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست screenshot_2024-03-14_13-23-08-png  

یک نکته ایکه برام حل نشده اینه که اگر لینوکس با گرافیک من مشکل داره چرا در حالت اجرای لایو هرگز هنگ نمیکنه و حتی 5 ساعت کار کردم و فیلم هم دیدم و کوچکترین اثری از هنگ کردن دیده نشد البته وقتی چند تب را در مرورگر باز کرده بودم حس کردم کمی کند شده ولی ایست کامل هرگز اتفاق نیفتاد. پس چرا وقتی نصب میکنم و قدری آرایش شخصی سازی میکنم, بتدریج شروع میکنه به ایست کردن و بتدریج زمان هنگ کردن نزدیک بهم میشه.
    پست‌ها
    18,349

سپاس (اهدایی)
    19292
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

یک نکته ایکه برام حل نشده اینه که اگر لینوکس با گرافیک من مشکل داره چرا در حالت اجرای لایو هرگز هنگ نمیکنه و حتی 5 ساعت کار کردم و فیلم هم دیدم و کوچکترین اثری از هنگ کردن دیده نشد البته وقتی چند تب را در مرورگر باز کرده بودم حس کردم کمی کند شده ولی ایست کامل هرگز اتفاق نیفتاد. پس چرا وقتی نصب میکنم و قدری آرایش شخصی سازی میکنم, بتدریج شروع میکنه به ایست کردن و بتدریج زمان هنگ کردن نزدیک بهم میشه.
    سلام دوست عزیز
    .
    به طور کلی، سیستم‌عامل لینوکس در حالت لایو از منابع سیستم کمتری نسبت به حالت نصب شده استفاده می‌کند. دلیل این امر این است که در حالت لایو، سیستم‌عامل از حافظه رم به عنوان فضای ذخیره‌سازی استفاده می‌کند.

این سیستم شما قابل اتقاء هم نیست و باید کلاً عوض بشه.

سلام .

از آنجائیکه باین نتیجه رسیدم که باز هم لینوکس مینت سازگاری بیشتری با سخت افزارهای سیستم قدیمی من داشته و خواستم دوباره نصبش کنم, ولی در مراحل نصب گزینه ای را پیدا نکردم که پارتیشن home قبلی را دست نخورده بگذارد. ناچار شدم مراحل نصب مینت را متوقف کنم ولی الان که میخوام همان MX را دوباره بوت کنم. قبل از گراب و در همان داس اولیه این پیغام را مینویسه:
    error:file /boot/grub/i386-pc/normal.mod not found
    <grub rescue
    چطور این مشکل را حل کنم و راهنمائی کنید که برای حفظ پارتیشن home در هنگام نصب مینت چکار باید بکنم تشکر.
    روی این سیستم قبلا ویندوز 32 بیتی بوده ولی موقع نصب لینوکس روی نصب اتوماتیک گذاشتم در نتیجه دیگر فقط لینوکس بوده نمیدانم این (i386-pc) ازکجا آمده؟
    پست‌ها
    18,349

سپاس (اهدایی)
    19292
    سپاس (دریافتی)
    19442
    نوشته ‌های وبلاگ
    38

روی این سیستم قبلا ویندوز 32 بیتی بوده ولی موقع نصب لینوکس روی نصب اتوماتیک گذاشتم در نتیجه دیگر فقط لینوکس بوده نمیدانم این (i386-pc) ازکجا آمده؟
    سلام دوست عزیز
    .
    مشکل i386-pc مربوط به معماری 32 بیتی سیستم است که GRUB برای بوت کردن از آن استفاده می‌کند.

برای حفظ پارتیشن home در هنگام نصب مینت چکار باید بکنم
    در مرحله انتخاب نوع نصب، گزینه “Something else” را انتخاب کنید تا بتوانید پارتیشن‌ها را به صورت دستی مدیریت کنید.پارتیشن homeموجود را پیدا کنید و آن را برای استفاده مجدد انتخاب کنید، اما مطمئن شوید که گزینه فرمت کردن را تیک نزده‌اید تا داده‌هایتان حفظ شوند.

از آنجائیکه باین نتیجه رسیدم که باز هم لینوکس مینت سازگاری بیشتری با سخت افزارهای سیستم قدیمی من داشته و خواستم دوباره نصبش کنم, ولی در مراحل نصب گزینه ای را پیدا نکردم که پارتیشن home قبلی را دست نخورده بگذارد. ناچار شدم مراحل نصب مینت را متوقف کنم ولی الان که میخوام همان MX را دوباره بوت کنم. قبل از گراب و در همان داس اولیه این پیغام را مینویسه:
    error:file /boot/grub/i386-pc/normal.mod not found
    <grub rescue
    باید GRUB رو مجدد نصب کنید.
+ ارسال تاپیک جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)