سلام و عرض ادب
خواستم آهنگ آهنگ فرهاد جهانگیری خط خطی صدا از یه جایی به یه جای دیگه با فرکانس دیگه تغییر میکنه ثانیه 5 آهنگ تا 15 و1دقیقه 47 ثانیه تا دو دقیقه این قسمت از آهنگ از چه افکتی استفاده شده من ادوب ادیشن استفاده میکنم تشکر
سلام و عرض ادب
خواستم آهنگ آهنگ فرهاد جهانگیری خط خطی صدا از یه جایی به یه جای دیگه با فرکانس دیگه تغییر میکنه ثانیه 5 آهنگ تا 15 و1دقیقه 47 ثانیه تا دو دقیقه این قسمت از آهنگ از چه افکتی استفاده شده من ادوب ادیشن استفاده میکنم تشکر
سلام وقت بخیر
زمان دقیق گفتم اونجا که صدای خواننده از یه حالتی به حالت دیگه درحال تغییر می باشد
عذر خواهی میکنم آهنگ خط خطی فرهاد جهانگیری ثانیه 5 تا 15 و 1 دقیقه 47 ثانیه تا دو دقیقه
سلام دوست عزیز
.
از شادمهر عزیز که از دوستان ترفندستانی هستن سوال کردم درباره صدای خواننده این جواب رو فرستادن :
ثانیه 5 تا ۱۵
اینجا هم های کات کرده هم لو کات و بعد ریورب با درصد wet زیاد اضافه کرده روش
تو بازه ۱:۴۷ تا ۲:۰۰ :
با یه اکولایزر فرکانس ها رو از بیست کیلوهرتز تا جای دلخواه های کات کرده و بعد اتومیشن گرفته.
اینطوری توی این بازه صدای خواننده تغییر میکنه
سلام دوست عزیز
.
اطلاع ندارم ولی برای ایجاد افکت مشابه در ادوب ادیشن، میتوانید از افکتهای زیر استفاده کنید:
- فلنجر (Flanger): این افکت با ایجاد تاخیر کوتاه در سیگنال صوتی و ترکیب آن با سیگنال اصلی، صدای شانهای ایجاد میکند که به طور مداوم در فرکانس تغییر میکند.
- کوروس (Chorus): این افکت مشابه فلنجر است، اما تاخیر بیشتری ایجاد میکند و صدای ضخیمتر و گستردهتری تولید میکند.
- واو-واو (Wah-wah): این افکت با فیلتر کردن فرکانسهای مختلف، صدای گیتار الکتریک را شبیهسازی میکند و میتواند برای ایجاد تغییرات سریع در فرکانس استفاده شود.
- آوتو-تون (Auto-Tune): این افکت برای تصحیح نتهای آوازی استفاده میشود، اما میتوان از آن برای ایجاد افکتهای صوتی جالب نیز استفاده کرد.
- پیتچ شیفتر (Pitch Shifter): این افکت به شما اجازه میدهد تا فرکانس یک صدا را به صورت دقیق تغییر دهید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)